Resirkulering

Canons resirkuleringsprogram for Tonerkassetter

Visste du at Canon har hatt et program for resirkulering av tonerkassetter siden 1990?
Canon Toner Cartridge Recycling Programme

Om

Canon påtar seg ansvaret for å resirkulere og gjenvinne 100 % av alle kassetter som kunder returnere til oss. Vi tenker på miljøet i hvert aspekt av designet, helt fra valg av materialer og måten de settes sammen på, til resirkuleringen av brukte kassetter.

Resirkuler tonerkassettene dine

Fordeler

LÆR

Hvordan resirkuleres kassetter?

Når et av Canons resirkuleringsanlegg mottar tonerkassetter, utføres en omfattende resirkuleringsprosess som finner deler som kan brukes igjen, og resirkulerer deler som ikke er egnet for gjenbruk i produksjonsprosessen.

Godkjente kassetter

Resirkuleringsprogrammet gjelder bare for alt-i-ett-tonerkassetter. Dette programmet omfatter ikke tonerflasker eller blekkassetter. Se listen over godkjente kassetter nedenfor:

Godkjente kassetter

029 trommel
713
CRG 070 H

Godkjente kassetter

039-serien
714
E16

Godkjente kassetter

040-serien
715-serien
E30

Godkjente kassetter

041-serien
716-serien
EP-22

Godkjente kassetter

045-serien
717-serien
EP-25

Godkjente kassetter

046-serien
718-serien
EP-27

Godkjente kassetter

047 toner
719-serien
EP-52

Godkjente kassetter

049 trommel
720
EP-65

Godkjente kassetter

051-serien
723-serien
EP-83-serien

Godkjente kassetter

052-serien
724-serien
EP-87-serien

Godkjente kassetter

053-serien
725
FX10

Godkjente kassetter

054-serien
726
FX3

Godkjente kassetter

055-serien
728
FX4

Godkjente kassetter

059-serien
729-serien
FX7

Godkjente kassetter

064-serien
731-serien

Godkjente kassetter

701-serien
732-serien

Godkjente kassetter

702-serien
737

Godkjente kassetter

703
A30

Godkjente kassetter

705
C-EXV 26 -serien

Godkjente kassetter

706
C-EXV 40 svart

Godkjente kassetter

707-serien
C-EXV 5 trommel

Godkjente kassetter

708-serien
CRG 073

Godkjente kassetter

710-serien
CRG 071

Godkjente kassetter

711-serien
CRG 071 H

Godkjente kassetter

712
CRG 070

Om

Tonerflasker

Tonerflasker som begynner med de følgende kodene, kan ikke resirkuleres gjennom dette programmet. Kontakt din lokale forhandler hvis du vil ha mer informasjon. Hvis du vil resirkulere originale Canon-blekkassetter, kan du gå til siden for resirkuleringsprogrammet vårt for blekkassetter.

C-EXV, NPG, CLC, GP

Vanlige spørsmål

Canons resirkuleringsprogram for tonerkassetter gjør det mulig for kunder i utvalgte europeiske land å skrive ut en etikett for gratis retur og resirkulering av tomme originale Canon-tonerkassetter.

I noen land kan kunder også avtale gratis levering eller henting av innsamlingsbokser for masseretur av tonerkassetter ved regelmessige returer eller store mengder returer.

Nettstedet vises ikke ordentlig på skjermen.

Nettsiden for resirkulering av tonerkassetter er utviklet for å virke med nyere versjoner av nettlesere. Dette vil si Internet Explorer 6 eller nyere, Firefox 3.5 eller nyere, Google Chrome og Safari 5 eller nyere. Støtte for JavaScript må være aktivert. Andre nettlesere kan fungere, men er ikke garantert.

Hvorfor finnes ikke kassetten min på listen over godkjente kassetter?

Det kan hende at kassetten din ikke er en original tonerkassett fra Canon. Hvis du er sikker på at du har en original tonerkassett fra Canon som ikke står på listen, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet vårt og legge ved kassettens modellnummer. Canon vil gi en tilbakemelding på om kassetten kan sendes i retur med dette returprogrammet.

Har Canon en returtjeneste for andre forbruksartikler (f.eks. tonerflasker eller blekkassetter)?

Canon tilbyr ingen returtjeneste for toner- eller fremkallingsenheter, tonerflasker eller andre forbruksartikler for storformatskrivere og GP-, iR-, iRC-, NP- og CLC-kopimaskiner på grunn av den belastningen det er på miljøet å sende disse. Derfor ber vi om at dere sender disse produktene til resirkulering eller avfallshåndtering lokalt.

Finnes det en enkel måte å sende flere kassetter i retur samtidig?

Det finnes massereturordninger for tonerkassetter i flere europeiske land. Sjekk Canons nettsider for ditt land for å se om denne tjenesten er tilgjengelig der. Vi utvikler nye tjenester hele tiden, så hvis tjenesten for masseretur ikke er tilgjengelig i ditt land for øyeblikket, så bør du sjekke Canons nettsider med jevne mellomrom.

Jeg finner ikke landet mitt på listen, men jeg vil gjerne resirkulere kassetten min. Kan dere hjelpe meg?

Dessverre tilbyr vi for øyeblikket ikke et resirkuleringsprogram for tonere i landet ditt. Ta kontakt med din lokale Canon-forhandler for å se om det finnes lokale resirkuleringsprogrammer.

Hvordan kan jeg fjerne opplysningene mine fra deres system?

Hvis du vil ha dine personopplysninger fjernet fra vårt system, kan du ta kontakt med oss via kontaktskjemaet vårt.

Jeg får ikke åpnet etiketten jeg har fått tilsendt.

Hvis du ikke får åpnet etiketten må du installere den nyeste versjonen av Acrobat Reader. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du ta kontakt med oss via kontaktskjemaet vårt.

Jeg får ikke skrevet ut etiketten skikkelig.

Hvis du ikke får skrevet ut etiketten slik den ser ut på skjermen, kan det være en feil med driveren til skriveren din. Installer den nyeste driveren, og forsøk igjen. Få den nyeste driveren for Canon-skriveren din.

Jeg får en feilmelding om at etiketten allerede har vært brukt.

Hver etikett har en unik strekkode som bare kan brukes en gang. Når denne strekkoden har blitt registrert i vårt system, vil koblingen ikke lenger være aktiv. Gå tilbake til nettstedet for resirkulering og be om flere etiketter.

Kan jeg bruke samme etikett flere ganger?

Hver enkelt etikett kan bare brukes én gang fordi den har en unik strekkode som brukes til sending av pakken.

RESIRKULERING AV TONERKASSETTER

Vilkår og betingelser

Deltagelse i og bruk av Canons resirkuleringsprogram for tonerkassetter samt Canons tilbud av relevante tjenester er underlagt Canons vilkår og betingelser. Den generelle ansvarsfraskrivelsen er inkludert i disse vilkårene og betingelsene ved referanse og utgjør en vesentlig del av disse. Den generelle ansvarsfraskrivelsen kan leses og skrives ut ved å klikke på koblingen ovenfor eller via koblingen nederst på nettsiden til Canon.

I henhold til de gjeldende vilkårene og betingelsene for bruk som det henvises til ovenfor, vil ikke Canon bruke personlige opplysninger du oppgir i forbindelse med Canons resirkuleringsprogram for tonerkassetter, til markedsføringsformål eller til å informere deg om andre produkter og tjenester.

Vær oppmerksom på at det bare er originale Canon-kassetter du kan returnere med Canons resirkuleringsprogram for tonerkassetter. Uten at det får betydning for Canons andre rettigheter, har Canon ved brudd på bestemmelser i disse vilkårene og betingelsene rett til å nekte adgang til eller bruk av Canons resirkuleringsprogram for tonerkassetter og kan umiddelbart avslutte tilbudet av alle relevante tjenester. I tillegg forbeholder Canon seg retten til å kreve erstatning for ethvert brudd på disse vilkårene.

RESIRKULERING AV TONERKASSETTER

Viktig informasjon

Retur av originale tonerkassetter fra Canon gjennom denne siden godkjennes av Canon kun for LBP-, FAX-, PFC- og MFP-maskiner. Tonerkassetter til andre maskiner kan ikke returneres gjennom dette programmet. Disse produktene må kastes på riktig måte. Resirkuleringsprogrammet for tonerkassetter er bare tilgjengelig i utvalgte europeiske land.

Hvis du har en Canon-servicekontrakt, må du kontakte Canon-representanten din, som kan gi deg råd om hvordan du skal håndtere avfallsinnsamlingen din.

Du er kanskje også interessert i …