APP

Canon Content Transfer Mobile

En iOS-app som kobler en iPhone til XF605 for sømløs overføring av opptak i kameraet til en FTP-server.

Abonnementskostnader påløper

Raskere, mer strømlinjeformet nyhetsarbeidsflyt

Content Transfer Mobile (CTM) er en iOS-app som gjør det mulig å overføre nyhetsopptak til en iPhone og laste dem opp direkte til en FTP-server på en kringkastingsstasjon via 4G/5G eller Wi-Fi. Den tilbyr også avansert metadataadministrasjon.

XF605

Overfør innhold fra kamera til telefon

Bruk CTM til å koble XF605 til en iPhone, via Wi-Fi eller en kompatibel USB-C-kabel, og last ned MP4-, XML-, metadata- og Audio Proxy-filer til iPhone.

Last opp innhold fra telefon til FTP-server

I tillegg til å administrere hvilke lokalt lagrede filer som lastes opp til en FTP-server, gjør CTM det også mulig å overføre innhold fra kameraet og umiddelbart laste det opp til serveren i én operasjon - for en mer effektiv arbeidsflyt.

XF605
XF605

Nyhetsmetadataredigering

En betydelig fordel med CTM er at det gjør det mulig å redigere og importere metadata før og etter at opptaket er gjort. Den støtter NewsML-G2-standarden, noe som gir konsekvent og enkel integrering i en kringkastingsarbeidsflyt samt filadministrasjon. XML-filer kan redigeres i CTM og skrives til kameraet, eller alternativt kan metadata som er tatt opp i kameraet, også endres i CTM, slik at brukere kan oppdatere innholdsinformasjonen før de laster opp til serveren.

Relaterte produkter

 • Profesjonelle videokameraer

  XF605

  Et allsidig 4K-videokamera med kringkastingskvalitet som tilbyr avansert AF, tilkobling og direktesending for krevende produksjoner.
  Vis detaljer XF605
 1. Støttede språk

  Tilgjengelig på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, russisk, tyrkisk, portugisisk.

  Kompatibilitet – Canon XF605*

  *Utseendet til Canon XF605 som vises i disse bildene og videoene, kan være forskjellig fra det endelige produktet.