Canon Camera
Nyhet

Inspeksjonsenhet

Canon imagePRESS C10010VP-inspeksjonsenhet

Eliminer manuell inspeksjon av utskrifter på imagePRESS C10010VP-serien med nøyaktig, automatisert kvalitetssikring for hver enkelt side.

 • Diameter på 0,2 mm

  oppdager feil

 • 64 justeringssoner

  for å skreddersy kontrollen for hver side

 • 9 følsomhetsnivåer

  Justerbar for hver inspeksjonssone

 • Sikre perfekte utskrifter uten manuell inspeksjon

  Inspeksjonsenheten overvåker hver utskrevne side for defekter som smuss, forvrengning og streker, med mulighet for å fjerne og automatisk skrive ut defekte sider på nytt – slik at du kan opprettholde konsekvent kvalitet uten å bruke tid og penger på fysiske kontroller.

  Få perfekte utskrifter hver gang

  Inspeksjonsenheten er svært nøyaktig og oppdager feil så små som 0,2 mm uten å redusere hastigheten på utskriften, slik at du kan sikre at hver side er konsekvent fri for feil.

  Spar tid med automatisk, ny utskrift

  Sider som ikke oppfyller kontrollkriteriene, kan fjernes og skrives ut på nytt automatisk for å sikre utskrifter av høy kvalitet uten manuell innblanding.

  Optimaliser nøyaktighet, ressursbruk og produktivitet ved å angi prioriterte inspeksjonsområder

  Brukere kan angi opptil 64 soner på hver side innenfor ni mulige følsomhetsnivåer. For eksempel kan det angis en høyere kvalitetsstandard for bedriftslogoer, med mindre strenge kontroller for bakgrunnsbilder. Dette bidrar til å unngå å sløse med ressurser på unødvendige nye utskrifter, uten at det går ut over detaljene som teller.

  Kompromissløse forbedringer

  Manuell inspeksjon krever vanligvis at en høyt kvalifisert operatør bruker mye tid på å kontrollere hver side for feil – en dyr prosess, samtidig som det fremdeles kan oppstå menneskelige feil. La inspeksjonsenheten håndtere denne prosessen for deg, slik at du sparer tid samtidig som du opprettholder nøyaktigheten.
  Finn ut mer [pdf, 444 kb]

  Beslektede produkter og løsninger

 • Avanserte automatiseringsmoduler

  imagePRESS C10010VP-automatiserings- moduler

  Få utskrifter med jevn farge av høy kvalitet med automatisk kvalitetssikring, slik at du kan spare tid og penger ved å slippe manuell inspeksjon og justering.

 • Detektorenhet

  imagePRESS C10010VP-detektorenhet

  Oppnå konsekvente resultater på alle sider. Detektorenheten angir og overvåker automatisk registrering forfra og bakover, og fargetone før og under utskrift, og justerer kontinuerlig underveis for å sikre et jevnt resultat med jobbinnstillingene.

 • imagePRESS C10010VP-serien

  imagePRESS C10010VP-serien er beregnet på aktive utskriftsmiljøer med ønske om større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og bedre lønnsomhet.

 • Vil du vite mer om dette produktet?