MAKE IT '22

Det var en glede å ønske kunder og kolleger fra hele EMEA velkommen til årets første fysiske arrangement. Nye perspektiver ble delt, nye bånd ble knyttet, og arrangementet kan trygt kalles en braksuksess.

Gikk du glipp av det? På det brukervennlige nettstedet for B2B-arrangementer finner du en rekke høydepunkter, deriblant presentasjoner, demonstrasjoner og økter om innovasjon innen forretningslivet.

 • ARRANGEMENT

  Make It '22

  Vårt første fysiske arrangement siden 2019. Med nytenkende presentasjoner og målrettede planer for bedriftsutvikling delte vi nye perspektiver på produksjonstrykk og rettet samtidig fokus på hvordan du kan skape mer verdi for kundene dine i en verden i stadig endring.

 • ARRANGEMENT

  Make It 2021

  En digital festival – og det største nettarrangementet for trykkeribransjen. I en tid der mange bedrifter hadde en «ny normal» å hamle opp med, satte vi sammen et spennende utvalg av direktesendte produktdemonstrasjoner, eksperthjelp fra hele verden og inspirerende foredrag.

en mann som ser på en smarttelefon

En verden av ekspertise for trykkerivirksomheten din

Få inspirerende innhold og verdifull forretningsinnsikt fra internasjonale eksperter. Vi er her for å hjelpe deg med gjenoppbygging og vekst.

Praktiske råd fra nært hold

Make It '22 kombinerer nytenkende foredrag med teknologidemonstrasjoner og målrettede planer og økter for forretningsutvikling, slik at du enklere kan forestille deg og oppnå suksess på nye nivåer.

en gruppe mennesker i et møte

Ønsker du inspirasjon og nye måter å utvikle virksomheten din på?

Få med deg det nyeste innen Canon-teknologi. Registrer deg for å kunne logge på vår plattformen vår for hybridarrangementer. Her får du tilgang til en mengde innsikt og videoinnhold om alt fra tankelederskap om bedriftsutvikling og trykkeribransjens fremtid til spennende teknologidemonstrasjoner og foredrag fra hele Canon EMEA.

 • Make It Grow

  Gå fra overlevelsesmodus til suksess med nåværende og fremtidige muligheter.

 • Make It Count

  Den nyeste innsiktsrapporten vår viser hvor viktig det er å demonstrere avkastning på digital trykking overfor potensielle og eksisterende kunder – i tydelige, kommersielle termer knyttet til forretningsmål.

 • Make It Seamless

  Intelligent og skalerbar automatisering som gir størst mulig utbytte av nåværende og fremtidig investering i førtrykks-, trykke- og etterbehandlingsteknologi – og som gjør at teamet ditt kan realisere sin fulle kreativitet og produktivitet.

imagePRESS V1000

Utforsk det nyeste innen imagePRESS: en digital Pro Print-fargeproduksjonsmaskin full av nyttig funksjonalitet og nyskapende teknologi.
FINN UT MER
imagePRESS V1000 Basic

Relaterte produkter og løsninger

 • Arizona 135 GT
  Opplev en verden av nye trykkemuligheter med Arizona-serien: industri- og spesialtrykk for bruk også utenfor markedet for displaygrafikk.
 • to fagpersoner som jobber sammen

  Programvare for automatisering av dokumentbehandling

  Utforsk løsninger utformet for å transformere måten du produserer og administrerer kundekommunikasjon og datadrevet, forretningskritisk dokumentasjon på – i flere trykkanaler.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Canon imagePROGRAF-storformatskrivere

  Finn ut mer om den voksende imagePROGRAF-porteføljen vår av storformatskrivere som leverer utmerket kvalitet og produktivitet med brukervennlige funksjoner som er godt egnet til alle arbeidsmiljøer.
 • varioPRINT 140
  Finn ut mer om tonerproduksjonsmaskinene våre for sort-hvitt-bruk – fra den kraftige TITAN til løsninger på mellomnivå og begynnernivå som dekker dine behov.
 • TRENGER DU HJELP?

  Ønsker du å snakke med en Canon-representant?