Canon Camera

Hendelse

Make It – et nytt virtuelt Canon-arrangement som varer fra tirsdag 8. juni til torsdag 17. juni 2021

Vi har vært gjennom en tøff periode, men vi må se fremover. Denne nettbaserte festivalen med innhold og praktiske råd vil hjelpe deg med å forme en positiv forretningsfremtid.

Et arrangement som er skreddersydd for deg

Sett sammen ditt eget personlige program basert på dine forretningsprioriteringer. 

Velg det innholdet du trenger – enten du har 30 minutter eller en halv dag til rådighet. Direktesendt eller behovsbasert fra 8.–17. juni 2021.

Canon Camera

En verden av ekspertise for
trykkerivirksomheten din

Ta del i et program med inspirerende innhold og verdifull forretningsinnsikt fra internasjonale eksperter. Vi er her for å hjelpe deg med gjenoppbygging og vekst.

Praktiske råd fra nært hold

Hør fra fagpersoner innenfor trykkeribransjen og forretningsutviklingsteam i ditt eget land. Del ideer og gjør planene dine for gjenoppbygging til virkelighet.

Canon Camera

Sett sammen programmet ditt ut fra tre klare innholdskategorier

Naviger enkelt til innholdet du trenger, og velg en økt som er viktig for deg. Canon kan hjelpe deg:

En variert innholdskalender

Arrangementet vårt er utformet for å fungere for deg. Velg blant en rekke økter, og planlegg dem på en fleksibel måte rundt arbeidsdagen din. Hvis du går glipp av en direktesendt økt, kan du komme tilbake og se den senere.

 • Canon Showrooms

  Direktesendte produktdemonstrasjoner

  Se de nyeste Canon-teknologiene i aksjon – fra imagePRESS- og varioPRINT-serien til imagePROGRAF-storformatporteføljen vår og alle arbeidsflytløsningene våre.

 • Ekspertveiledning

  Få forretningsråd fra virkeligheten gjennom Canon Ascent Programme-teamet vårt. Deretter kan du få tilgang til omfattende støttemateriell for å sette ideene dine ut i livet.

 • Inspirerende grunnprinsipper

  Få fascinerende innsikt fra erfarne forretningsledere utenfor trykkeribransjen som er her for å veilede og motivere deg.

 • Tankevekkende diskusjoner

  Dra nytte av kunnskapen og visjonen til Canons lederteam og uavhengige eksperter.

 • Produktdemonstrasjoner og -oppdateringer

  Se de nyeste digitale utskriftsløsningene våre, og finn ut hvordan nyvinningene våre kan hjelpe deg på veien videre.

 • Canon Camera

  Canon imagePRESS-serien

  Hils på tonerpressefamilien vår – den høytytende C10010VP-serien, den allsidige C910-serien og den kreative C170-serien. Lær hvordan du kan øke produktiviteten og kvaliteten med de nyeste løsningene våre for arbeidsflyt og automatisering.

 • Canon Camera

  Canon imagePROGRAF-storformatskrivere

  Finn ut mer om den voksende imagePROGRAF-porteføljen vår av storformatskrivere som leverer utmerket kvalitet og produktivitet med brukervennlige funksjoner som er godt egnet til alle arbeidsmiljøer.

 • Canon Camera

  Canons sort-hvitt enkeltarkmaskiner

  Finn ut mer om tonerproduksjonsmaskinene våre for sort-hvitt-bruk – fra den kraftige TITAN til løsninger på mellomnivå og begynnernivå som dekker dine behov.

 • Finn ut mer

 • Canon Insight Report 2020

  Insight Report

  De nyeste undersøkelsene våre forteller deg hva som har endret seg for markedsførere, hva de verdsetter mest ved trykksaker, og hva de forventer fra leverandører av trykksaker. Dette er viktig innsikt for enhver trykkerivirksomhet.

 • Reserver plass på det virtuelle arrangementet: