Artikler

5 grunner til å velge print som en tjeneste

5 grunner til å velge print som en tjeneste

De fleste organisasjoner har i det daglige en god del printbehov som skal dekkes. Å drifte sine egne utskriftsløsninger kan være ressurskrevende, både i form av tid og penger. Til tross for dette ser vi at mange dessverre ikke har satt seg inn i hvordan man i praksis kan løse disse utfordringene.

Etter mange år i Canon, der jeg har jobbet med å drifte printsenteret til store kunder, har jeg gjort meg opp noen tanker om hvordan bedrifter kan få en mer effektiv hverdag gjennom å benytte seg av print som en tjeneste, i stedet for å eie og drifte maskinene selv.

Her er fem gode grunner til å gå over til print som en tjeneste.

Du vil spare mye penger

Analyse av utskriftsrutiner har vist at bedrifter kan kutte opp mot 60% av sine kostnader relatert til utskrifter, om de endrer utskriftsvanene sine. Du kan redusere antall unødvendige utskrifter, effektivisere selve prosessen med å skrive ut, og gjøre hverdagen enklere for dine ansatte gjennom en stabil, driftssikker printløsning.


Du vil spare minst like mye tid

Å sette ut driften av printerene dine til et eksternt selskap, gir for eksempel dine IT-ansatte mer tid til å fokusere på sine egne kjerneoppgaver. Dette vil både gjøre dine ansatte mer effektive, og antageligvis mer fornøyde! Nå slipper de å bruke verdifull arbeidstid på printeren i hjørnet! Les mer om hvordan print som en tjeneste kan hjelpe med å redusere tidstyver i virksomheten din her.


En sikker printløsning, som gir deg én bekymring mindre i hverdagen

Printtjenesten kan overvåkes, og på den måte forhindre sikkerhetsbrudd for din bedrift. I tillegg kan utskriftsrettigheter styres, og man kan derfor ha en mye bedre oversikt over hvilken informasjon som skrives ut, og av hvem. En printtjeneste som har god sikkerhet, gir både din organisasjon, og kunder av din organisasjon en følelse av trygghet og forutsigbarhet. Lær mer om enkle grep du kan ta for å øke sikkerheten rundt din printløsning her.


Du vil bidra til et bedre miljø for fremtiden

Print som en tjeneste vil redusere antall unødig print, og det hjelper ikke minst for miljøet. Unødvendige utskrifter tilhører fortiden, og med print som en tjeneste bidrar du og bedriften din til å ta deres del av ansvaret vi alle deler. Med mindre unødvendig print, bruker vi mindre papir og toner, mindre energi til å drive printerne, og skaper mindre avfall i siste ledd, når det overflødige papiret skal kastes.

Sist men ikke minst, det er fleksibelt for deg og din bedrift

Er du usikker på hvordan printbehovet til din organisasjon vil være om seks måneder? Eller om to år? Med full frihet til å justere maskinparken hos ditt firma opp eller ned, kan du selv tilpasse tilbudet etter ditt behov. Du blir ikke stående med en dyr maskin i gangen som aldri brukes. Og du vil heller ikke sprenge kapasiteten på den stakkars printeren som dekket deres behov for tre måneder siden, fordi ditt firma har vokst og fått en større arbeidsmengde.

Last ned brosjyre - Print som en tjeneste

 

Vil du vite mer om våre løsninger?