ARTIKKEL

Canon utvider imagePRESS produktporteføljen med V900-serien og flaggskipet V1350

Den 18. til 20. oktober gjennomførte Canon Europa sitt Make It Future Proof event i Poing utenfor München hvor over 800 gjester fra den grafiske industrien i EMEA deltok.

I sentrum av dette arrangementet sto lanseringen av to nye tilskudd i imagePRESS V-serien med flaggskipet V1350 og lillebroren V900. V-serien er den nyeste utviklingen i den allerede svært populære imagePRESS-serien, med imagePRESS V1000 som ble lansert allerede i april i år. De nye modellene setter en ny standard for effektiv tonerbasert produksjonstrykking. Med V-seriens innovative videreutvikling, som tar ytelsen til et nytt nivå og ytterligere forbedring av brukervennlighet, kan både profesjonelle trykkerier og hustrykkerier håndtere produksjonsutfordringer og møte kundenes etterspørsel på en måte som de aldri tidligere har kunnet.

Med den nye imagePRESS V-serien har vi nå modeller for ethvert kommersielt trykkeri eller hustrykkeri uavhengig av størrelse og trykkebehov. Med V900-serien, som består av modellene V700 (70 ppm), V800 (80 ppm) og V900 (90 ppm) kan vi i tillegg tilby maskiner for andre typer firmaer som stiller de høyeste kravene til egne trykksaker.

Canon Camera

imagePRESS V1350 – høyeste produktivitet i klassen

Toppmodellen imagePRESS V1350 leverer eksepsjonell ytelse og høyeste produktivitet i sin klasse for tonerbaserte fargepresser. Med en topphastighet på 135 sider i minuttet produserer den opptil 2,4 millioner A4-sider i måneden og har i løpet av levetiden en samlet produksjonskapasitet på 72 millioner A4-sider takket være den svært robuste konstruksjonen.

Vi har store forventninger til den nye V1350 modellen som allerede har fått svært god omtale i internasjonal fagpresse. imagePRESS V1350 kommer for salg hos Canon og akkrediterte partnere i første halvår 2023, mens V900 er tilgjengelig fra desember 2022.

Bjørn Frantsen
Produktsjef Professional Print

Finn ut mer

  • imagePRESS V1350

    Denne arkbaserte fargepressen setter en ny standard for produktivitet og fleksibilitet for en lang rekke trykkoppdrag.

  • imagePRESS V900

    Øk produktiviteten med automatisering på et nytt nivå. imagePRESS V900-serien gir innovasjon, automatisering og raske trykkhastigheter. Reduser tiden du bruker på manuelle oppgaver, øk produktiviteten, og produser en rekke ulike trykksaker på en enkel måte.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre produkter og tjenester?