ARTIKKEL

Dra nytte av fordelene med UVgel

Skill deg ut fra konkurrentene. Én teknologi, ingen kompromisser.

CANON-TEKNOLOGI

Vær trygg på at du klarer enhver tidsfrist

Oppdag fremtidens bredformattrykk med Canons unike og velprøvde UVgel-teknologi, der høy produktivitet møter imponerende fargegjengivelse på tvers av et bredt og mangfoldig spekter av medier. Gled deg over presisjon og kvalitet på innendørs grafikk, holdbarhet for utendørs bruk og øyeblikkelig herding, alt til lavere driftskostnader.

UVgel: én teknologi, ingen kompromisser.

Video av Canon Colorado UVgel i kjernen

UVgel: Alle fordeler, ingen begrensninger

UVgel-teknologien kombinerer alle fordelene ved tradisjonell blekkteknologi, samtidig som den eliminerer mange av begrensningene.

 • Fyldige farger, skarpe detaljer

  UVgel-utskrifter har presis punktplassering uten punktstigning og enestående fargekvalitet og konsistens fra et bredt fargespekter (inkludert hvitt), med skarpe detaljer og sterk metning for mørke farger.

 • Fløyelsmyk, matt overflate

  UVgel-blekkdråpene «festes» til mediene rett før LED-herdingen, noe som gir en imponerende fløyelsmyk, matt overflate på en rekke medier, for eksempel ubestrøkede og vinylbaserte medier.

 • Luktfri, ingen tørketid

  De luktfrie UVgel-utskriftene er sertifisert for umiddelbar bruk innendørs, selv i sensitive omgivelser. Utskriftene tørker umiddelbart og krever ingen tørkeprosess med fordamping.

 • Robuste og konsekvente utskrifter

  Utskriftene er ripe- og skrapebestandige, noe som gjør dem mindre utsatt for skade. Punktplasseringen styres, noe som sikrer konsekvente bilder som kan gjentas over tid og på ulike maskiner.

 • Stabile medier med lav varme

  UVgel-utskriftsprosessen for lave temperaturer sikrer at det verken blir strekking eller deformasjon, slik at resultatet blir riktige dimensjoner hver gang.

 • Medieallsidighet

  UVgel støtter en lang rekke utskriftsmedier, inkludert vinyl og ubestrøket, ikke-vevd stoff.

 • Oppdag et bredt spekter av bruksområder. Kreativitet er den eneste begrensningen.

  I dagens utskriftsmarked er det ikke nok å være best i det du gjør. Kundene bruker deg i stadig større grad til mange forskjellige iøynefallende og nyskapende bruksområder – og forventer svært gode priser og umiddelbar levering. Se hva som er mulig med Colorado-serien.

  Canon Camera

  Kostnadseffektivitet

  UVgel-teknologien gir eksepsjonell produktivitet med lavere blekkforbruk enn konkurrerende systemer, mens funksjonene for kvalitetskontroll reduserer avfall og vedlikeholdstid, noe som gjør UVgel til den beste løsningen målt i totale eierkostnader per kvadratmeter. Utskriftene er også svært robuste, slik at man ofte ikke trenger å laminere.

  Utformet for minimal miljøinnvirkning

  UVgel-teknologien er GREENGUARD Gold-sertifisert, slik at du kan stole på at innendørs bruksområder oppfyller strenge kjemiske utslippsgrenser.

  Sammenlignet med lateks- eller bærekraftige blekk krever UVgel omtrent 40 % mindre blekk for å oppnå samme bildekvalitet og fargeintensitet. LED-herdingsprosessen i lav temperatur reduserer energiforbruket betraktelig, og energiforbruket i standby-modus er svært lavt, takket være muligheten for umiddelbar utskrift.

  Colorado M-serien
  Colorado M-series_white_ink

  Hvitt uten bekymringer

  Det hvite blekket for UVgel skiller seg ut med en enestående tetthet, noe som gir optimal utskriftskvalitet hver gang. Den varige hvitheten, som er bestandig mot gulfarging over tid, gjør den ideell for ulike bruksområder som krever perfekt en hvit finish.

  Det hvite blekket for UVgel gir problemfri utskrift ved å løse vanlige vedlikeholdsproblemer knyttet til hvitt blekk, slik at det har samme hastighet og effektivitet som andre farger og dessuten overgår konkurrentene med to til tre ganger – samtidig som blekkforbruket blir betydelig mindre, slik at kostnadene reduseres med 50–70 %.

  Det hvite blekket for UVgel gjør det mulig å legge på inntil fem lag, og med de hurtigtørkende egenskapene sikrer du sømløs kutting, strekking og etterbehandling, noe som maksimerer produktiviteten og effektiviteten.

  Colorado rull-til-rull-skrivere med UVgel

  • Colorado M-serien

   Fullstendig modulær UVgel rull-til-rull-skriver for grafikk i stort format. Konfigurer systemet basert på dine behov, og oppgrader det senere etter hvert som volumet øker. Det finnes mange tilgjengelige alternativer, inkludert blandet glanset/matt utskrift og hvitt blekk.

  • UVgel Wallpaper Factory

   UVgel Wallpaper Factory er en komplett, automatisert løsning for produksjon av store volumer av veggdekorasjoner – utviklet for maksimal gjennomstrømming med høy kvalitet og driftstid hele døgnet.

  • UVgel Print Factory

   Komplett automatisert løsning for produksjon av rullmedier for UVgel-bruk hele døgnet.

  • UVgel-emballasjefabrikk

   Med UVgel-emballasjefabrikk kan bedriften tilby intern digital emballasjeutskrift: Kortvarige, skreddersydde digitale jobber raskt og i høy hastighet, slik at kundene kan dra fordel av flere kreative bruksområder.

  Finn ut mer

  TRENGER DU HJELP?

  Hva mer bør du vite om UVgel-produkter?