Artikkel

Jobbe eksternt med Therefore – Webinar

Lær om fordelene ved en ekstern arbeidsstyrke, hvordan du tilpasser virksomheten din, og hvordan Therefore kan hjelpe deg i overgangen.

Se webinar

Remote working, home working, home calling

Forretningskontinuitet med fjernarbeid

Se webinar

Bygge en sikker organisasjon for fjernarbeid

Nylige hendelser tvinger flere og flere bedrifter til å tenke nytt om hvordan de leder arbeidsstyrken sin, og hvordan de har kontakt med kunder. Bedrifter må tilpasse seg nye måter å arbeide på – mer virtuelle, mobile, smidige og eksterne arbeidsmønstre. For at bedriften din skal yte sitt beste, og ikke bare overleve denne perioden og tiden som kommer, må fjernarbeid vurderes som en langsiktig løsning. Det betyr at arbeidsstyrken din må utstyres med gode samarbeidsverktøy som ikke bare sikrer forretningskontinuitet, men som også skaper en sømløs opplevelse som gjør at ansatte på hjemmekontor forblir produktive og motiverte.

I dette webinaret vil våre eksperter fortelle om fordelene med en ekstern arbeidsstyrke og om de nødvendige verktøyene de ansatte vil trenge for å lykkes med fjernarbeid. Denne økten ser på hvor viktig skyinfrastrukturen er for at de eksterne teamene skal kunne samarbeide sikkert og effektivt. Med Canons Therefore-løsning kan brukerne eksternt få tilgang til, dele, automatisere og analysere informasjon på tvers av bedriften. Canon har løsningen som vil støtte deg i overgangen til denne nye arbeidsmåten.

Relaterte løsninger

Finn ut mer

Lær mer om fordelene ved en sikker, ekstern arbeidsstyrke

SNAKK MED OSS