Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Elwe Special Promotions: utviklingen av utskrifter til butikker

Utfordringen

Elwe er leverandør av utskriftstjenester med base i Nederland. Selskapet spesialiserer seg på produksjon av høykvalitets butikkdisplay (POS-display) for utsalgsmarkedet. Selskapet er stolt av å kunne tilby kundene en komplett tjeneste for hele løpet – helt fra den første prosessen med utforming og prøvetrykk og videre til produksjon, lagring og levering – med en rekke emballasjetjenester å velge blant.

I over 20 år har selskapets omdømme innen kvalitet, effektivitet og kundeservice bidratt til at Elwe har fått en rekke store kunder i hjemlandet, inkludert butikkjeder som Albert Heijn og Jumbo. Tradisjonelt har slike kunder bestilt flere hundre, eller til og med flere tusen, displayer på én gang, noe den analoge utskriftsteknologien til Elwe var godt nok utstyrt til å håndtere.

Evolve, Elwe Special Promotions respond to the latest printing trends by reducing the time and cost of producing small print runs

"Vi hadde ingen problemer med å håndtere verken ti eller tusen displayer. Men for kundene våre var de små opplagene ofte for dyre."

Selskapet besluttet derfor å oppgradere til et raskere, mer effektivt, digitalt utskriftssystem, både for å støtte den videre forretningsdriften og for å kunne bli mer mottakelig for kundebehovet.

Canons løsning

For Canon var løsningen klar: Océ Arizona 660 XT-planskriveren er rask, enkel å bruke og svært allsidig. Og like viktig: Océ VariaDot-avbildningsteknologien ga den enestående bildekvaliteten Elwe trengte til POS-displayene.

Fordeler

Som Kirsten Van Brummen forklarer, har virkningen av Arizona 660 XT vært dramatisk, både når det gjelder fleksibilitet og produktivitet:

"Nå slipper vi å inngå kompromisser mellom kvalitet og leveringstid – og vi kan tilby butikkmateriell i mindre volumer til konkurransedyktige priser."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Kundene har også latt seg imponere av selskapets evne til å tilby mer personliggjøring og tilpasning av POS-designet, noe som hadde vært svært dyrt med den analoge teknologien.

Den største endringen er kanskje likevel at Elwe, ved å kunne produsere små opplag og engangsprosjekter til lavere priser, har tiltrukket seg helt nye kundegrupper – ikke bare de store butikkene, men også små bedrifter og enkeltpersonsforetak. Kirsten Van Brummen kommenterer at «Fordi vi kan levere butikkmateriell som starter med et enkelt eksemplar, har vi nå mange mindre kunder», fra «kunden som produserer lyd til museumsomvisninger» til «apoteket rundt hjørnet.»

Denne nye, behovsstyrte utskriftsmodellen for POS har hjulpet Elwe med å frigjøre seg fra begrensingene med analog trykkeridrift – noe som gjør at selskapet kan oppnå målene for forretningsvekst. Og det viktigste, etter hvert som selskapet fortsetter å vokse, er at det nå har en partner som kan hjelpe til med å møte alle utfordringer som måtte oppstå. For som Kirsten Van Brummen avslutter:

"Vi mottar ofte krevende forespørsler, og det forventes derfor mye fra partnerne våre. Canon har blitt en partner som står og tenker sammen med oss, til enhver tid."

Finn ut mer

Ta kontakt

Oppdag hvordan vi også kan hjelpe bedriften med å utvikle seg

Finn ut mer