Kundecase

Hvordan UVgel-teknologi gir liv til kreativitet

Se hvordan Vegan Junk Food Bar pusset opp en av filialene sine i Amsterdam med bruk av UVgel.
Canon x Vegan Junk Food Bar

Et unikt konsept

I 2017 åpnet Vegan Junk Food Bar (VJFB) sin første restaurant i Amsterdam etter et økende behov for å skape et sted hvor både veganere og ikke-veganere kunne nyte vegansk «junkfood» sammen.

VJFB er mer enn en restaurant hvor de serverer fargerike og innovative veganske retter. Det er en opplevelse!

Det karakteristiske interiøret er en blanding av fargerik gatekunst med et snev av eleganse. Vintage R&B- og hiphop-låter i en unik, avslappet atmosfære gjør at du får lyst til å komme tilbake.

Mat som serveres på Vegan Junk Food Bar

En unik opplevelse

En av VFJB-restaurantene i Amsterdam har byttet ut det populære fargerike designet med kunstriske svart-hvitt-tegninger som dominer interiøret i hele restauranten. Kunder skal føle det som om de er i en ekte tegneserie, samtidig som de kan nyte noen smakfulle, fargerike burgere. Mangelen på farger i interiøret får rettene til skinne enda sterkere. Det er tross alt maten som er hovedattraksjonen.

Svart-hvitt interiøret ble skapt med den nyeste utskriftsteknologien fra Canon; Colorado 1650 med UVgel-teknologi.

Tegneserieinteriør hos Vegan Junk Food Bar M

UVgel gjorde det unikt

VJFB har blitt et attraktivt sted for gjester som ser etter en fotoverdig restaurant med god mat. Hver vegg og detalj gir deg en futuristisk og optisk illusjon som er perfekt for Instagram. Kunstverket er utført så godt at det kan ta deg en stund å oppdage hvilke elementer som er ekte og hvilke som ikke er det. Det er en opplevelse som tar deg fra virkeligheten og inn i en verden av kunst og fantasi. Bon Appétit!

Relaterte produkter

  • Colorado UVgel skrivere

    En familie av rull-til-rull skrivere i 64-tommers bredde. Laget for høyvolum produksjon av storformat grafikk. UVgel er kjerneteknologien som benyttes.

  • Arizona planskrivere

    Opplev Arizona serien: en produktiv, ekte planskriver, basert på UV teknologi. Leverer høykvalitetsutskrifter på faste og fleksible media

  • Fordelene med UVgel

    Lær hvordan UVgel Colorado gir deg et konkurransefortrinn.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og løsninger?