PURCHASE TO PAY

Vekst støttet av P2P-automatisering

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

En voksende bedrift

KEW Electrical er en av Storbritannias raskest voksende uavhengige grossister innen elektrisk utstyr, og de er kjent for å kunne levere samme dag og for å ha kundefokusere ansatte.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Konsekvensene av rask vekst

Etter hvert som selskapets vekst begynte å overskride kapasiteten, behandlet økonomiavdelingen over 96 000 leverandørfakturaer manuelt i året. Disse individuelle papirsporene gjorde det vanskelig å spore mengden av varer som hadde blitt mottatt, men ikke fakturert. Uten en god oversikt over kostnader hadde den raskt voksende bedriften også problemer med manglende kontantstrøm.

KEW Electrical trengte en prosessadministrasjonsløsning som kunne skalere opp sammen med bedriften.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Digital forvandling med Canon Purchase to Pay

Ved å inngå et strategisk partnerskap med Canon kunne KEW Electrical forvandle prosessen sin for leverandørreskontro med en automatisert Canon Purchase to Pay (P2P)-løsning for hele prosessen.

Denne digitaliserte arbeidsflyten automatiserer 80 % av KEW Electricals prosess for leverandørreskontro under en enkelt plattform og finner samsvar for og registrerer og aktiverer elektroniske fakturaer etter innkjøpsordrenummer Canons Purchase to Pay-løsning er rask og smart og gjør det mulig for KEW Electrical å bevare og støtte forretningsveksten med høy produktivitet, fullstendig samsvar og tydelig oversikt over utgifter.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


TAKKET VÆRE EFFEKTIVITETEN TIL DET AUTOMATISKE SYSTEMET BLIR IKKE FAKTURAER LENGER BORTE I POSTEN ELLER BEHANDLET SENT.

Tim Standing,
økonomisjef hos KEW Electrical

Automatisert arbeidsflyt for skalerbar vekst

Det å ta i bruk P2P-automatisering gjorde det mulig for KEW Electrical å få tilbake full oversikt og kontroll over kontantstrøm og utgifter. Denne forbedrede innkjøpsstyrken betyr at det ikke blir nødvendig med nye ansettelser og at leverandørkostnadene reduseres. Selskapet kan til og med dra nytte av rabatter for tidlig betaling av leverandører.

P2P-løsningens rapporterings- og instrumentbordfunksjon gir KEW Electricals ledelse god oversikt over hele prosessen for leverandørreskontro, samtidig som det minimaliserer risikoen for svindel og doble betalinger.

Den automatiserte løsningen har vist seg å være så vellykket i selskapets avdelinger for økonomi og ledelse at KEW Electrical nå også har innlemmet Canon Purchase to Pay i administrasjonen av faste kostnader.VI HAR ET ENORMT VEKSTPOTENSIAL, OG VI ØNSKER Å FORTSETTE Å JOBBE MED EN PARTNER SOM KAN STØTTE OSS OG BLI MED VIDERE PÅ DENNE REISEN MED OSS.

Forandre bedriften din med raskere og smartere Purchase to Pay-løsninger.

Snakk med teamet vårt