ARTIKKEL

Hvordan ser prisbelønt digital transformasjon ut?

Marc Bory, Vice President for Digital Printing & Solutions Marketing and Innovation, Canon Europe

Award-winning digital transformation in action in the office

Komplette og enkle løsninger – den digitale transformasjonsverdenen er full av dem.

Alle som har erfaring på dette området, vet imidlertid at digitalisering ikke er en endring som skjer over natten. Nøye evalueringer av prosesser, langsiktige investeringer og fokus på et utvalg av løsninger og tjenester er en viktig del av prosessen for å optimalisere digitaliseringsreisen.

Med ny teknologi som lanseres på markedet nesten hver dag, er det viktig å omfavne fremtidsrettede strategier som kan utvikles sammen med organisasjonens større behov.

Vi har hjulpet bedrifter med å navigere reisen mot digital transformasjon i mange år, og dette gjenspeiles i den prisbelønte porteføljen vår av hardware- og softwareløsninger. Et bredt tilbud betyr at vi gjør bedrifter bedre egnet til å skape et fullstendig digitalt økosystem. Vi hjelper til med å sette sammen skrivere, skannere og programvarer i en fullstendig pakke for å skape effektivitet i alle deler av bedriften – med ett kontaktpunkt for teknologien.

I fjor var det ikke bare kundene våre som anerkjente kvaliteten på løsningene våre. Også uavhengige industriorganisasjoner har åpnet opp øyene for våre produkter og løsninger og anerkjent dette med forskjellige priser

uniFLOW Online

Utskrift, kopiering og skanning. Enten dette skjer hjemme, på kontoret eller andre steder, er effektivitet og sikkerhet avgjørende for en effektiv hybrid arbeidspraksis.

Vår avanserte uniFLOW Online-plattform for administrasjon av utskrift og skanning fra skyen er allerede markedsledende og brukes av tusenvis av organisasjoner over hele verden for å optimalisere prosesser og samle arbeidsområder. NT-ware, den Canon-eide programvareutvikleren av uniFLOW-serien, har nå oppnådd størst markedsandel i Vest-Europa. I slutten av 2022 fikk den også en rekke anerkjennelser.

Buyer’s Laboratory Inc. (BLI) tildelte uniFLOW Online Outstanding Cloud Output Management Solution 2023-prisen for femte år på rad.

BLI valgte også uniFLOW Online til Solutions Pick Award 2023, i en hyllest til utskriftsadministrasjon og automatisering av skanning og registrering.

Som en anerkjennelse av løsningens intuitive design og kraftige sikkerhetsfunksjoner valgte Document Manager (DM) uniFLOW Online som Print Fleet Management Solution of the Year 2022.

Når bedrifter må kontrollere dokumentarbeidsflyter, administrere utskrifts- og serverkostnader, øke informasjonssikkerheten og effektivisere hybridarbeid, kan uniFLOW Online hjelpe dem med å gjøre dette på en bedre måte.

Therefore Online

Vellykket digital transformasjon betyr å ha god kontroll over dokumentarbeidsflyter samtidig som man identifiserer og forbedrer prosesser som gjør bedrifter ineffektive og mindre profitable.

På dette punktet vant Therefore Online ECM-plattformen vår tre priser: BLIs Solutions Pick Award 2023, DataMasters Best ECM Solution for HR 2022 og Info-Tech Research Groups Leader in the ECM Market.

Therefore Online hjelper organisasjoner med å utrette mer på kortere tid. Plattformen henter data fra innkommende dokumenter som fakturaer og plasserer dem rett i eksisterende prosesser ved hjelp av smart versjonskontroll for forbedret og feilfritt samarbeid. Den fjerner også bryderiet med skjemaer og e-signaturer, som alle drives av plattformens banebrytende AI-motor. Denne funksjonen kan håndtere alle disse utfordringene og mye mer.

IRISXtract

Mange bedrifter håndterer hundrevis, kanskje tusenvis, av dokumenter hver eneste dag. Ofte er dette forskjellige typer dokumenter. Fakturaer, kontrakter, rapporter, innkjøpsordre. Det tar mye tid å gå gjennom disse store bunkene manuelt.

IRISXtract, vår dokumentbehandlingsløsning, frigjør ansatte for mer strategiske oppgaver. Som et resultat av dette utpekte Document Manager løsningen som Data Capture/Recognition Product of the Year 2022, i lys av den sømløse integrasjonen, smarte datauthentingen og omfattende automatiserte datauthenting.

A3-/A4-enheter

A3- og A4-utskrifter er fortsatt de mest brukte og allsidige formatene, og hvis du velger riktig enhet, kan du forbedre organisasjonens allsidighet. i-SENSYS MF832Cdw vant blant annet BLI Pick-prisen, i A4-kategorien for 2023, og imageRUNNER C1538iF vant en annen BLI Pick-pris, i A4-kategorien 2023.

Rachel Dean, Technical Editor hos Keypoint Intelligences Office Group, forklarte hvorfor de to enhetene skilte seg ut:

«Feilfri pålitelighet og intuitiv funksjonalitet sørger for optimal produktivitet i teamene. I tillegg til dette finnes det en rekke fleksible alternativer for mobil og nettsky, mens raske utskrifts- og skannehastigheter gir effektivt samarbeid. Alt dette taler til dagens moderne kontor, som inkluderer medarbeidere som jobber på fleksible arbeidsplasser»

På samme måte vil bedrifter som ignorerer bærekraft, spesielt for kjernevirksomheten, bli mindre attraktiv. Og de vil se omkostnadene stige. BLI fant ut at våre A4-laserenheter har et betydelig konkurransefortrinn i markedet når det gjelder energieffektivitet, og valgte Canon til Most Energy Efficient Laser A4 Brand Award 2023–2025.

Pete Emory, Director of Research & Lab Services US/Asia hos Keypoint Intelligence, bemerket

«Samlet bruker de 12 Canon [A4-laser]-enhetene 37 % mindre energi enn de neste to konkurrentene til sammen.»

Vi mottok også en iF Design Award 2022, og avslutningsvis valgte BLI oss til «Line of the Year», i A3-kategorien for 2022 og A4-kategorien for 2023.


Digital transformasjon består av mange forskjellige deler - fra informasjonssikkerhet og samarbeid til automatisering og optimalisering av arbeidsflyter. Men beslutningene bedrifter tar nå, vil påvirke suksessen deres i flere år fremover.

Å jobbe med en pålitelig partner for å identifisere behovene deres kan gjøre prosessen enklere. På denne måten kan man sørge for at investeringer i digitaliseringer har maksimal effekt på bedriftens produktivitet og utvikling.

Trenger du hjelp med det digitale?

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan økosystemet vårt for digital transformasjon kan forandre og utvikle bedriften din.

Relaterte produkter og løsninger

  • Canon Camera
    Oppgrader skriverparken med en rask og kompakt flerfunksjonsskriver som effektiviserer dokumentdigitaliseringen med en intuitiv brukeropplevelse.
  • en kvinne som jobber hjemmefra
    Enkel programvare for dokumentarbeidsflyt med kraftige funksjoner – endre måten du administrerer og deler dokumenter på.
  • En mann og en kvinne på et kontor som peker mot skjermen på en bærbar PC.
    En avansert løsning for sikker utskrift og skanning som gjør det mulig for organisasjoner å administrere hele utskriftsmiljøet i skyen.

Finn ut mer