KUNDEEKSEMPEL

Premier Insurance – Insuring the future

Hero image

Last ned kundeeksempel for Premier Insurance


CANON MEGATANK-SKRIVEREN HAR HJULPET OSS MED Å TA BEDRIFTEN VÅR TIL NYE HØYDER.

Anik Islam, administrerende direktør, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Premier Insurance har levert forsikringsprodukter til kundene sine siden 1983. Frem til for noen år siden var virksomheten et enkeltmannsforetak. Det var frem til Anik Islam overtok tømmene, med en ambisjon om å «sikte mot stjernene». Virksomheten har siden det vokst fort. Premier Insurance er nå en ledende leverandør av forsikringsprodukter i Storbritannia, og det ser ikke ut til at veksten kommer til å stagnere.

Resources need to meet demand

Ressurser må oppfylle behovene

«Noen av skriverne våre kunne ikke kobles til trådløst, og vi ønsket å fjerne alle de farlige ledningene som lå overalt. I tillegg hadde vi et problem med blekkapasitet. Vi brukte mye tid på å etterbestille dyre blekkassetter og å fylle på papir», forklarer Anik.

De eksisterende skriverne brukte bare vanlig A4-papir, og utskriftskvaliteten var i beste fall gjennomsnittlig.

Canons løsning

Anik gjorde grundige undersøkelser for å prøve å finne en løsning som dekket alle de ulike behovene – høy produktivitet og kapasitet, nettverkstilkobling og utskriftsfleksibilitet.

«DA VI OPPDAGET CANON PIXMA G-SERIEN, FØLTES DET UT SOM AT DEN KUNNE LØSE ALLE PROBLEMENE VÅRE»,

sier Anik.

Quote image

PIXMA G-serien har et intuitivt LCD-brukergrensesnitt, en kapasitet på 350 ark og automatisk dobbeltsidig utskrift – perfekt for Premier Insurances travle kontormiljø. Ethernet-funksjonene muliggjør sikre høyhastighetstilkoblinger på tvers av det lokale kontornettverket.

Canon PIXMA G-serien bruker påfyllbare blekkassetter med høy kapasitet som sikrer uavbrutt produktivitet til en lavere kostnad enn liknende skrivere. Det betyr at skriveren kan skrive ut opptil 18 000 sider fra bare tre flasker med sort blekk – en betydelig forskjell, påpeker Anik.

Body image


SKRIVEREN HAR FULLSTENDIG STRØMLINJEFORMET ADMINISTRASJONSSIDEN AV VIRKSOMHETEN. VI HAR INGEN AVBRUDD, OG KAPASITETEN ER SVÆRT HØY. VI MÅ IKKE BESTILLE MER BLEKK HELE TIDEN. VI HOLDER DERMED KOSTNADENE NEDE, OG DET ER SVÆRT ENKELT Å FYLLE PÅ MER.

PIXMA G-serien håndterer en rekke ulike medietyper – vanlig papir, konvolutter, kort og fotopapir i størrelser fra 3,5 tommer til A4. Skriverserien har også toveis papirmating. Det vil si at du kan mate inn konvolutter i den bakre kassetten og vanlig papir i kassetten foran. Du trenger altså ikke å bytte mellom de to medietypene, og du sparer dermed verdifull tid.

Det sorte pigmentbaserte blekket er godt egnet for utskrift av daglige forretningsdokumenter til en lav pris, mens det dye-baserte fargeblekket av høy kvalitet er godt egnet for trykksaker rettet mot kunder.

Disse kraftige nye funksjonene har bidratt til at Premier Insurance har nådd nye høyder. Sertifikater, markedsføringsmateriell og konvolutter skrives nå ut i førsteklasses kvalitet ved hjelp av PIXMA G-skriverserien, noe som har gitt Premier Insurance en ny merkevareidentitet.

Nettskyfunksjonene har også vist seg å være svært nyttige. Med Canon PIXMA Cloud Link i den praktiske Canon PRINT-appen kan du skrive ut overalt i verden via en Internett-tilkobling. Du kan skrive ut eksternt fra nettskykontoer som Google Drive, Dropbox eller Evernote. Dermed kan nettskytjenester enkelt integreres i eksisterende arbeidsflyter for å muliggjøre sømløs integrasjon mellom eksterne og kontorbaserte ansatte.

Utvidelse i Storbritannia med PIXMA G-serien

Premier Insurance har også store planer for fremtiden – fysiske kontorer over hele Storbritannia. Anik mener bestemt at disse kontorene skal ha sin egen PIXMA G6050-skriver.

Canon PIXMA G-serien har uten tvil blitt en uunnværlig del av Premier Insurance-teamet.

Lignende kundeeksempler