Arrangement

Sikkerhet i en usikker tid

Onsdag 22. mars 2023
Kl. 08:30 – 12:00

MEET Ullevaal stadion
Sognsveien 77C, 0855 Oslo
Meld deg på her
AdobeStock_162834039

Vår økte bruk av teknologi, gjør oss mer sårbare. Ulike aktører utnytter dette til sin fordel og antall alvorlige hendelser er tredoblet siden 2019. I sin jakt på informasjon de kan benytte, vil de se etter sårbarheter og letteste vei inn i nettverket. Print infrastruktur og dokumentflyt kan være en slik vei.

Printere har utviklet seg fra rene kopimaskiner til webservere som har kraftige funksjoner, og den behandler virksomhetens mest sensitive dokumenter, men printeren blir likevel ofte glemt og aldri oppdatert.

Canon setter fokus på hva du kan gjøre for å øke sikkerheten i din virksomhet innen print infrastruktur og dokumentbehandling

Vi serverer lunsj kl. 11:30. Det blir et stort utvalg av varme og kalde retter i de nyoppussede lokalene på Ullevål Stadion.

Foredrag

 • Sikkerhet i en usikker tid

  Roar Thon, Fagdirektør i NSM

  I takt med vår vilje til å ta i bruk stadig mer teknologi blir vi også mer sårbare. Ulike krefter utnytter dette til sin fordel og antallet alvorlige digitale hendelser er tredoblet siden 2019. Situasjonen blir ikke bedre av krigen i Ukraina. Fagdirektør Roar Thon fra NSM snakker om digitale trusler, risiko og hva norske virksomheter kan gjøre for å bli sikrere.

 • Beskytt din Canon-enhet

  Robin Ådahl, Canon Norge

  Printere har alltid vært en boks som ble satt inn i nettverket og glemt. Nå må vi ta printeren med inn i risiko bildet for å sikre endepunktene og din virksomhets sensitive dokumenter. Canon tar deg gjennom de åpenbare sikkerhetsutfordringer som man ser rundt multifunksjons printere og skyprint og vil gi dere innsikt i hva virksomheten kan gjøre for å øke sikkerheten på multifunksjonsmaskinen

 • uniFLOW Online

  Christian Såglund, Canon Norge

  Vi tar stadig flere skytjenester i bruk, som eksempelvis Microsoft 365. Ofte ønsker vi samtidig å fjerne den fysiske eller virtuelle printserveren. I denne sesjonen ser vi nærmere på hvordan vi også kan bruke en skybasert løsning for å håndtere sikker utskrift og skanning. Vi ser også nærmere på hvordan man kan skrive ut fra mobile enheter, og hvordan dine gjester enkelt kan skrive ut

 • Print som en tjeneste

  Arne Lie, Canon Norge

  Stadig flere virksomheter velger å sette ut produksjon av IT tjenester til sine leverandører. Det gir økt fleksibilitet, høyere oppetid, lavere kostnader og mulighet til å fokusere sine IT ressurser på oppgaver tettere på egen kjernevirksomhet. Canon leverer i dag Print som en Tjeneste til en rekke kunder, og ser at etterspørselen er økende. Arne vil vise noen konkrete eksempler på hvordan en slik tjenesteleveranse fungerer.

Agenda

Kl. 08:30 Oppmøte for registering og lett bevertning
Kl. 09:00 Sikkerhet i en usikker tid
Kl. 09:45 Beskytt din Canon-enhet
Kl. 10:30 uniFLOW Online – en skybasert løsning for sikker utskrift og skanning
Kl. 11:00 Print as a Service – Hvordan kan Canon dekke alle dine behov på en enkel måte?
Kl. 11:30 Avslutning og lunsj

folk som deltar på et arrangement

Kontakt oss

Ønsker du å delta på dette arrangementet?