Webinar

Oppnå økt kundetilfredshet og effektivitet for din salgsorganisasjon

Er du klar for å automatisere repetitive arbeidsoppgaver før og etter en salgskontrakt er signert? Vi i Canon har innovative løsninger og god kompetanse på hvordan automatisering kan brukes for å oppnå økt effektivitet i salgsorganisasjoner.
Skaler din salgsorganisasjon

I januar 2024 gjennomførte vi et webinar med dette temaet. Opptaket fra webinaret vil vise deg praktiske eksempler, demonstrasjoner og case-presentasjon der våre eksperter deler sin innsikt og kunnskap innen:

• Hvordan automatisering kan frigjøre verdifull tid for salgsteamet ditt
• kartlegging av prosesser som kan automatiseres hos en salgsorganisasjon
• Hvorfor automatisering spiller en viktig rolle for å levere den gode kundeopplevelsen, og ikke minst skape en god arbeidshverdag for ditt team

Målet med webinaret er at du sitter igjen med konkrete strategier og verktøy som kan implementeres umiddelbart for å styrke din salgsorganisasjon. Vi bistår deg mer enn gjerne med vår kompetanse for å diskutere om våre løsninger kan passe for din bedrift.

Foredragsholdere

  • Simen Klafstad

    Simen Klafstad jobber som forretningsutvikler i Canon Norge og vil dele innsikt om hvordan man kan realisere salgsgevinster ved å automatisere manuelle oppgaver som oppstår i forkant, underveis og etter signering av en salgskontrakt.

  • Jørgen Olsen

    Jørgen Olsen har erfaring som løsningsselger og i leveranser som konsulentleder hos Canon Norge. Han vil gjennom praktiske eksempler demonstrere hvordan din organisasjon kan effektivisere kontraktproduksjonen samt signeringsprosesser. I tillegg vil han vise hvordan en salgsleder kan motta varslinger og godkjenne salgskontrakter direkte i Microsoft Teams.

  • Eric Riiber

    Eric Riiber jobber som salgsdirektør i Canon Norge og vil snakke om hva som kjennetegner en effektiv salgsorganisasjon. Han vil dele hvordan vi i Canon kontinuerlig jobber for å effektivisere våre salgsprosesser slik at salgsstyrken får maksimert sitt potensiale.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester?