bridge camera photography

Kameraer i mellomklassen

Knips alt fra landskapsbilder i ultravidvinkel til ekstrem telefoto av dyreliv med utrolig klarhet.

Få med deg hver detalj med kraftig zoom

Når du tar vidvinkelbilder eller bilder med maksimal zoom med noen av de minste og kraftigste optiske zoomobjektivene som finnes, kan du være sikker på at ytelsen er på topp. Intelligent IS garanterer optimale resultater, enten i svakt lys eller på farten.

powerful bridge camera zoom

Imponerende detaljer, kreativ frihet: finn ut mer om Canons 4K-serie

Finn ut mer

powerful zoom lenses

Hold følge med motivet når du zoomer

Dyreliv og idrettsstjerner holder seg sjelden i ro. Zoom Framing Assist hjelper deg med å holde følge med dem. Bare trykk på en knapp, så zoomer kameraet ut, slik at du kan finne igjen motivet, og når du slipper knappen, zoomes det automatisk inn igjen.

Se video

Ta kontroll uten problemer

Utforsk fotografilidenskapen ved å velge dine egne innstillinger for blenderåpning, lukkerhastighet, hvitbalanse og ISO. Bruk avanserte manuelle filmfunksjoner til å ta kontrollen når du tar opp video.

zoom framing assist

Ta bilder mer komfortabelt og over lengre tid

Fotografering med høy optisk zoom krever større stabilitet. Derfor har vi kombinert omfattende forskning med Canon-ekspertisen fra våre EOS-kameraer til å skape ergonomiske håndtak som hjelper deg med å fotografere på en komfortabel måte over lengre tid.

high optical zoom

Enkel deling og fjernstyrt fotografering med Wi-Fi

Del verkene dine ved hjelp av Wi-Fi med dynamisk NFC som gjør det mulig å koble til og dele med kompatible smartenheter med bare ett trykk. Ta flotte naturbilder eller selfies med Fjernstyrt fotografering via Canon Camera Connect-appen.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Utvid kreativiteten

Ta kreativiteten din et steg videre, og manipuler lyset ved hjelp av et omfattende utvalg valgfritt tilbehør, blant annet en høyoppløst elektronisk søker og EOS Speedlite-blitser.

Gled deg over friheten med liten oppakning

For samme zoomområde som du får med et kompakt bridge-kamera fra Canon, måtte du tatt med deg alle disse objektivene med et speilreflekskamera.

light travel camera

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå

Alle funksjoner er ikke tilgjengelige på alle kameraer.