Hero Image

Canon 4K-kameraer

Oppdag kraften og allsidigheten i Canons 4K-kameraserie.

Hva er 4K?

Flere detaljer og mer plass til å fortelle historien din. Canons toppmoderne CMOS-sensorer fanger video i 4K av minnene dine med mer livaktige bilder en noensinne før. Dra nytte av fire ganger høyere oppløsning enn Full HD-bilder, så du kan vise frem de beste detaljene i minnene dine og ha større fleksibilitet når du redigerer historiene dine. Video i 4K Ultra High Definition er et sterkt og smidig steg videre i historiefortellingen din.

4K og Full HD

Video i 4K, også kjent som 4K UHD, har fire ganger så høy oppløsning som 1080p full HD med 3840 x 2160 piksler, eller DCI 4095 x 2160 piksler på enkelte kameraer. Dette betyr at du kan fange inn imponerende detaljer med video i 4K sammenlignet med full HD.

4K and Full HD

Om Canon 4K

Brukervennligheten og bærbarheten til Canon Powershot SX740 gjør det til et ideelt kamera for familiebilder. Den inspirerende smidigheten til Canon EOS M50 speilløst kamera og serien vår med objektiver gjør det til et ideelt kamera å vlogge medmed. Kraften og hurtigheten til EOS R5 gjør det til det perfekte tilskuddet i verktøykassen til en spirende filmskaper. Canon-kameraer som fanger inn i 4K, kan også fange inn i full HD. Du kan dermed velge en passende videooppløsning for hvert enkelt prosjekt. i Full HD slik at du kan velge den riktige videooppløsningen til hvert av de kreative prosjektene dine.

4K and Full HD

Fortell oss din beste historie

Med 4K kan du glede deg over den kreative friheten du får til å zoome, panorere og beskjære opptaket med opptil 200 % og likevel få filmer i full HD-oppløsning – ideelt for videoentusiaster som skaper filmer og kreative opptak.

Tell your best story

Viktige hensyn å ta når du velger 4K

Video i 4K fanger inn mer data. Du trenger derfor større minnekort med høy overføringshastighet og en raskere Internett-tilkobling for strømming. Når du lagrer ekstra data under 4K-opptak, kan det være nødvendig med en større harddisk. Vi anbefaler også at du bruker en kraftigere datamaskin for å sikre smidig redigering. Full HD gir mindre filstørrelser – ideelt for enkel opplasting og strømming av innhold på Internett.

Considerations when chossing 4K

Våre mest populære 4K-produkter

Det rette kameraet til den rette jobben: Bla gjennom de mest populære 4K-kameraene i serien.

Du er kanskje også interessert i ...

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå