Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log for EOS 5D Mark IV

Fantastiske opptak som er utformet for enkel fargegradering. Med ekstra dynamisk rekkevidde og lave støynivåer.

Hva er Canon Log?

En logaritmisk tonekurve produserer bilder med ekstra bred dynamisk rekkevidde og sjenerøs eksponeringstoleranse for å gi enkel fargegradering.

Utvid dynamisk rekkevidde for maksimal fleksibilitet

Behold detaljer i mørke skygger og lyse områder. Canon Log leverer 12 trinn med dynamisk rekkevidde ved ISO 400 for å gi naturlige resultater med høy kontrast.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Opptak som blomstrer under etterbehandlingen

Canon Log-bildene blir tatt opp på en måte som er enkel å gradere med farger. Støynivået reduseres, særlig i skygger og med økt fargemetning. Fargene er naturlige, og hudtonene er nøyaktige.

Footage that comes alive in post-production

Kontinuitet mellom kameraer

Canon Log-opptak ligner opptak fra Cinema EOS-kameraer som EOS C300 Mark II, noe som gjør EOS 5D Mark IV til et flott B-kamera. Det er også enklere å bruke sammen med loggopptak fra kameraer fra andre produsenter.

Continuity between cameras
Make the grade

Lever opp til forventningene

Bruk Canon Log når du bruker flere kameraer til opptak som passer sømløst sammen.

Se video

Canon Log og 4K er det perfekte partnerskap

EOS 5D Mark IV gjør det mulig å bruke Canon Log med andre kreative filmskaperfunksjoner, for eksempel Dual Pixel CMOS AF, høy bildefrekvens opptil 120p og imponerende 4K-oppløsning.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

Visningshjelp

Ta bilder med Canon Log, og bruk visningshjelpen til å forhåndsvise hvordan bildene kan se ut etter etterbehandling, på kameraets LCD-skjerm.

View Assist

Kommentarer om filming med Canon Log på EOS 5D Mark IV

Når Canon Log er angitt, fungerer ikke følgende med filmopptak: Picture Style, Auto Lighting Optimizer, Highlight Tone Priority, intervallopptak og HDR-filmer. 


Når du tar bilder med Canon Log, kan det bli vanskeligere å oppnå fokus med AF på et motiv i lite lys eller med lav kontrast enn ved vanlig fotografering. 

Når Canon Log er angitt, kan det oppstå vannrette støystriper i filmer avhengig av motivet og opptaksforholdene. Det anbefales at du tar opp noen testfilmer og kontrollerer dem før selve opptaket. Merk at støy kan bli synligere, spesielt når du bruker sterk kontrast under fargegradering av opptaket. 

Fargenyansene på himmelen eller hvite vegger gjengis kanskje ikke på riktig måte når Canon Log er angitt. Det kan oppstå ujevne farger, ujevn eksponering eller støy. 


Filmer kan tas opp med en datamaskin med EOS Utility installert. EOS Utility kan imidlertid ikke brukes til å angi Canon Log. Bruk kameraet til å angi Canon Log.

Er du klar for å oppgradere til Canon Log?

Canon Log kan legges til på EOS 5D Mark IV på ditt lokale Canon servicesenter som en avgiftsbelagt oppgradering.

Finn ut hvordan

Beslektet innhold