Hero Image Embrace EOS

Omfavn den kreative fleksibiliteten til EOS

Autentisk EOS-opplevelse

Omfavn ekte EOS-håndtering med en stor, sentral elektronisk søker og tilpassbare kontroller som gir instinktiv kamerabetjening.

EC394_EVF_WH

Elektronisk søker

Komponer bildet med selvsikkerhet, og få sylskarpe detaljer helt ut til utkanten av bildet. Dette er mulig ved hjelp av den presise optikken i den store elektroniske OLED-søkeren med høy oppløsning (ca. 2,36 millioner punkter. En svært rask oppdateringshastighet (120 bilder/sek) og minimal forsinkelse sikrer best mulig respons og brukervennlighet når du følger hendelser som foregår i rask bevegelse.

Mod08_Optoin3_Oli

Enkel fotografering fra kreative vinkler

Prøv ut kreative fotograferingsvinkler, og gled deg over intuitive fingerspisskontroller ved bruk av den store, vippbare berøringsskjermen av 3.2-typen (1,62 millioner RGB-punkter).

creative angles
Point Switching

Sømløs bytte av AF-punkter

Bytt AF-punkter ved å trykke på et tildelt område av skjermen, selv når du tar bilder via den elektroniske søkeren

Se video

Utforsk en rekke utskiftbare objektiver

Opplev kreativ fleksibilitet med serien med kompakte EF-M-objektiver, eller få glede av de over 80 objektivene i EF-objektivsystemet via fatningsadapteren EF-EOS M.

Explore-a-world-of-interchangeable-lenses

Utviklet for brukervennlighet og komfort

Bruk og ta med deg kameraet på en enkel og komfortabel måte takket være det gode grepet og den sterke, lette konstruksjonen.

Designed for ease and comfort

Flere fordeler med EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canons flaggskip innen speilløse kameraer passer for fotoentusiaster siden det gir kompromissløs kvalitet og hastighet som på et speilreflekskamera.

Les mer