Mod25_GALI

Perfekt for kreativ filming

Unik filming med kinokvalitet

Ta opp suverene filmer med et unikt, kinoaktig preg. Dual Pixel CMOS AF gir presis sporing av motiver og gjør det mulig med dramatiske fokusoverganger ved hjelp av berørings-AF og STM-fokuseringsteknologi.
Se Dual Pixel CMOS AF i aksjon

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Stødige opptak hver gang

Gjør stødige opptak i enhver situasjon, selv når du bruker objektiver uten bildestabilisering, takket være innebygd stabilisering langs fem akser, som forbedres ytterligere når den blir brukt sammen med EF-M- eller EF-S-objektiver som er kompatible med dynamisk IS.
Se innebygd stabilisering langs fem akser i aksjon

Mod38_HP

Fantastisk kvalitet

Lag filmer i full HD med 60 bilder/sek og enestående dybde og klarhet. Den høye bildefrekvensen er utmerket for jevn gjengivelse av bevegelsessekvenser og gir gode muligheter for avspilling i sakte bevegelser.

Ta kreativ kontroll

Utforsk kreativiteten din med full kontroll over blenderåpning, lukkerhastighet og lyd ved hjelp av manuell filmmodus. Utvid mulighetene dine for lydopptak med ved hjelp av den eksterne mikrofoninngangen.

Mod39

Redigering er så lett som bare det.

Bevar delikate detaljer med Høylystoneprioritet. Utnytt Canons bildestiler fullt ut for å maksimere redigeringsfriheten din og enkelt gjenskape "følelsen" av opptaket på tvers av EOS- og Cinema EOS-enheter.

EC394

Flere fordeler med EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canons flaggskip innen speilløse kameraer passer for fotoentusiaster siden det gir kompromissløs kvalitet og hastighet som på et speilreflekskamera.

Les mer