Canon EOS R5

Canon EOS R5

En ny standard for profesjonelle speilløse systemkameraer

Ditt nye speilløse systemkamera

Canon Inc. annonserer utviklingen av EOS R5. Et profesjonelt fullformats speilløst systemkamera som gir fotografer og filmskapere en rekke banebrytende nye funksjoner.

Registrer interessen din for EOS R-systemet

Vær den første som får de nyeste oppdateringene om EOS R5 og de nye RF-objektivene, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå

Vil du bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut skjemaet under med dine opplysninger, så vil du bli kontaktet av en representant fra Canon.

Fyll ut skjema

En ny epoke innenfor bildekvalitet

Nye standarder for stillbilder med høy oppløsning og enestående 8K-videokvalitet. EOS R5 tar bildekvalitet til nye høyder når det gjelder stillbilder og videoer, med en elektronisk lukker med en hastighet på 20 bilder/sek eller en mekanisk lukker med en hastighet på 12 bilder/sek. EOS R5 er gjennomført, raffinert og skapt for det storslagne.

A new era in image quality

Vær filmskaperen

Fang inn det beste arbeidet ditt i imponerende 8K-kvalitet, og gled deg over spennende nye muligheter for kreativ filming. Med EOS R5 kan du utvide filmskapersjangeren og utforske nye dynamiske måter å fortelle historier på. Kameraet har full sensorbredde, opptaksmuligheter for intern 8K RAW ved opptil 29,97 bilder/sekund, og 4K ved opptil 119,88 bilder/sekund* i enten 4:2:2 10bit Canon Log eller 4:2:2 10bit HDR PQ.

*Eksternt opptak er bare tilgjengelig i opptil 4K 59,94 bilder/sekund.

Be the filmmaker

Mer verdi for pengene

Nå er alt i fokus. Med avansert AF for sporing av dyremotiv kan EOS R5 gjenkjenne hunder, katter og fugler ved hjelp av kroppen, ansiktet eller øynene til motivet.

More than face value

Nye standarder for stabilitet

Kameraet er det første Canon-kameraet som har intern bildestabilisering langs fem akser, som sammen med Canon RF-objektiver med optisk og intern bildestabilisering samarbeider om å levere stødige og krystallklare bilder og videoer.

New standards in stability

Nettskytilkobling med mer

Fotografer og overfør bilder og videoer på farten, takket være innebygd Wi-Fi som kan koble til Canons splitter nye image.canon-tjeneste. EOS R5 er kompatibel med automatisk bildeoverføring. Du kan dermed fotografere og redigere på farten eller laste ned til en datamaskin automatisk.

Cloud connected. And then some

Allsidig og anvendelig

Ytelse som betyr noe. Takket være kombinasjonen av CFexpress- og SD UHS-II-kortspor kan du fotografere både mer og lenger. Siden EOS R5 er en del av den utrolige EOS R-familien, med RF-fatningen som gir det beste innen kvalitet og anvendelighet, er også dette kameraet kompatibelt med Canons utrolige serie med EF-objektiver, takket være et utvalg av RF-EF-adaptere for sømløs integrasjon.

Versatile and adaptable

Du er kanskje også interessert i …

Canon Professional Services

Medlemmer får tilgang til CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået, kostnadsfritt utlån av reserveutstyr.

Bli med

Lær mer

Canon Professional Services