Full Frame DSLR Camera

Fullformats speilreflekskamera og speilløst systemkamera

Kombinerer utrolig bildekvalitet med eksepsjonell ytelse.

Fang inn alle farger og detaljer med fullformatkameraer

Canons fullformatkameraer har en stor dynamisk rekkevidde som gjør at detaljene bevares i skarpt lys og skygger. Du får også lite støy i bilder rett fra kameraet samt en grunn dybdeskarphet i portretter. De er laget for å gi deg profesjonelle resultater for alle bilder du tar.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Utvikle kreativiteten med fullformats speilløse systemkameraer

Canons fullformats speilløse systemkameraer ser mot fremtiden med neste generasjons optikk og rask fokuseringsteknologi. De gir fordelene av en fullformatsensor med høy bildekvalitet, selv i lite lys.

Våre fullformats digitale speilreflekskameraer

Finn ut mer om serien vår med fullformats speilreflekskameraer, og utforsk de unike funksjonene og fordelene.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Kompromissløs bildekvalitet og grundig profesjonell ytelse.

Finn ut mer

Fullformats speilreflekskamera

Hvorfor velge fullformat fra Canon?

Fang inn fremtiden

EOS R-systemet er basert på en banebrytende objektivfatning som gir større kreative muligheter og enda flere dynamiske måter å fange inn øyeblikkene på. Systemet gir grensene for fotografering og filmskaping en ny definisjon.

Finn ut mer

EOS R system shot in front of an orange wall

Fang inn alle detaljene

Med CMOS-fullformatsensorene fra Canon kan du ta flotte bilder takket være den store dynamiske rekkevidden som reduserer tap av detaljer i skygger og skarpt lys. Og i etterproduksjonen kan du gjøre mer med filene dine takket være en sjenerøs eksponeringstoleranse.

Capture all the details

Ta bilder i mørke omgivelser med svært lite støy

Når du bruker et fullformatkamera fra Canon, får du svært klare bilder med lite støy. Dette er på grunn av de store sensorene som fanger inn så mye lys som mulig, og DIGIC-prosessorene som reduserer objekter som kan ødelegge bildet.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Ta enestående portrettbilder

Canons utvalg av fullformatkameraer har en betydelig grunnere dybdeskarphet enn kameraer med mindre sensorer. Dette innebærer at når du bruker dem til å ta portrettbilder, kan du isolere et sylskarpt objekt mot en dempet bakgrunn for å få et svært stilig og profesjonelt bilderesultat.

Produce stunning portraits

Alle objektiver

Canon-objektiver er verdensberømt for å levere usedvanlig skarpe, klare og vakre bilder, fulle av farger og kontrast. Canons håndverk og nyeste optiske teknologi sikrer bilder og filmer av høy kvalitet.

Finn ut mer

Canons objektivserie

Finn systemet som passer for deg

I over 30 år har det legendariske EOS-systemet gitt fotografer og filmskapere et fortrinn. Med vårt utvalg av kameraer og objektiver har det aldri før vært enklere å være kreativ.

Finn ut mer

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R og EOS M50

I profesjonelle hender

En rekke ulike profesjonelle fotografer og filmskapere er svært fornøyde med EOS R. Finn ut hvordan de har brukt kameraet for å levere bilder og filmer de ikke trodde var mulig.

Se alle artikler

Du er kanskje også interessert i

Canon Professional Services

Medlemmer får tilgang til prioritert CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert tilgang til reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået ditt, dekket utlån av reserveutstyr pluss returfrakt og rabatter på vedlikehold. De får også eksklusive medlemstilbud.

Bli med

Lær mer

Canon Professional Services