Canon EOS R10

Speilløse kameraer

Canon EOS R10

Et kamera som er så allsidig at det kan takle nesten hva som helst. Det er det perfekte reisefølget. Et perfekt hybridverktøy for å skape innhold. Din måte å uttrykke deg kreativt på.

Spesifikasjoner

 • Dual Pixel CMOS AF II

  AF som gjenkjenner og sporer mennesker, dyr og kjøretøy i både bilde- og videomodi

 • Kontinuerlig fotografering med 15 bilder per sekund1

  Med mekanisk lukker for de beste resultatene med høy hastighet og høy kvalitet

 • 4K/30p

  Video med høy kvalitet oversamplet fra 6K

 • Fokusering ned til -4EV2

  Nøyaktig fokus under dårlige lysforhold

 • Bilder opptil ISO 32 000 og video opptil 12 800

  Kan utvides til ISO 51 200 for bilder og ISO 25 600 for video

 • 4K/60p3

  For jevnere bevegelse i video

 • EVF-skjerm med 2,36 millioner punkter

  Med valgbar oppdateringshastighet på 60/120 bilder per sekund4

 • Kontinuerlig fotografering med 23 bilder per sekund5

  Med elektronisk lukker for enda høyere hastighet og stille fotografering6

 • DIGIC X-prosessor

  Følsom kontroll og minimal forsinkelse for elektronisk søker

 • image.canon

  Direkte Wi-Fi-tilkobling for opplasting til nettskytjenester

 • Vribar berøringsskjerm på 7,5 cm med 1,04 millioner punkter

  Se motivet med nye øyne

 • Direktesending på YouTube

  Send direkte til YouTube-kanalen din7

VI PRESENTERER EOS R10

Oppdag et kamera du får mer utbytte av

Se reisebloggeren Diana Millos mens hun bruker EOS R10 til å fotografere i Sevilla i 48 timer.
Et Canon EOS R10-kamera plassert på sokkelen på en malt keramisk søyle.

Lanseringstilbud med Canon-fatningsadapter EF-EOS R

Lanseringstilbudet gjør det enkelt å oppgradere fra speilreflekskameraet ditt: Canon-fatningsadapteren EF-EOS R følger med i esken. Bruk de eksisterende EF- og EF-S-objektivene fra speilreflekskameraet og behold samme kvalitet, ytelse og funksjonalitet med EOS R10. Avhengig av tilgjengelighet under lanseringen av kun Canon EOS R7 og EOS R10.

Lanseringstilbud med Canon-fatningsadapter EF-EOS R

Et raskt blikk på EOS R10

 • Enda skarpere

  EOS R10 har Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF II-fokussystem, som er programmert med kunstig intelligens med avansert læringsteknologi for avansert motivgjenkjenning.

 • Høyere hastighet

  Reager instinktivt og fang flyktige øyeblikk i tide med raske serieopptak – ideelt for natur- og sportsfotografering.

 • Mer fleksibelt

  EOS R10 gir utmerket bildekvalitet hver gang, uansett om du tar bilder, tar opp video eller begge deler.

 • Enklere og mer tilfredsstillende å bruke

  Fra det øyeblikket du plukker opp EOS R10, vil det føles som en forlengelse av den kreative kraften din.

 • Flere tilkoblingsmuligheter

  EOS R10 kobles trådløst til smarttelefonen, slik at du kan dele kreativiteten din med venner og følgere.

 • Eksempelgalleri

  Se hva du kan få til meg EOS R10.

 • Enda skarpere

  EOS R10 har Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF II-fokussystem, som er programmert med kunstig intelligens med avansert læringsteknologi for avansert motivgjenkjenning. Det er raskt, nøyaktig og utrolig følsomt i lite lys – det er til og med nøyaktig i situasjoner der det eneste lyset du har, er måneskinn.

  Canon EOS R10 – opplev en ny type autofokus

  Opplev en ny type autofokus

  EOS R10 kan gjenkjenne personer, kjøretøy og dyr – som katter, hunder og fugler – og spore bevegelsene deres hvor som i bildet8. Selv subjekter i rask bevegelse gjengis skarpt.

  Når du fotograferer mennesker, prioriterer EOS R10 først subjektets øyne – vinduet inn i sjelen. Hvis øynene ikke er synlige, spores ansiktet i stedet. Hvis subjektet snur seg bort et øyeblikk, prioriterer det hodet og deretter kroppen.

  Høyere hastighet

  Reager instinktivt og fang flyktige øyeblikk i tide med raske serieopptak – ideelt for natur- og sportsfotografering. EOS R10 kan ta serieopptak med RAW-, JPEG- eller HEIF-bilder med opptil 15 bilder/sekund1 (eller 23 bilder/sekund5 med kameraets elektroniske lukker). Kameraet følger samtidig motivet over hele bildet for å justere fokus og eksponering kontinuerlig etter hvert som scenen endres.

  Fange inn øyeblikk som varer i brøkdelen av et sekund

  Fange inn øyeblikk som varer i brøkdelen av et sekund

  Med RAW-serieopptaksmodus kan du ta opptil 30 bilder per sekund med en beskjæring på 75 prosent. Bildene lagres i én filmfil for ryddig og enkel organisering. Deretter kan du hente ut, behandle og redigere enkeltbilder med den gratis programvaren Digital Photo Professional (DPP). Når forhåndsfotografering er aktivert i kameraets meny, tar EOS R10 opp i 0,5 sekunder før du trykker på lukkerutløserknappen, slik at du alltid får med deg det magiske, perfekte øyeblikket.

  Reagerer raskt

  Kameraet reagerer også raskt på kommandoene dine for å gi deg en stor fordel når du skal fange de avgjørende øyeblikkene. En DIGIC X-prosessor gir rask håndtering og minimalt med søkerforsinkelse eller blackout, slik at du alltid kan fokusere på motivet.

  Canon EOS R10 – Digic X-prosessor

  Mer fleksibelt

  EOS R10 gir utmerket bildekvalitet hver gang, uansett om du tar bilder, tar opp video eller begge deler. Det er også bærbar og veier bare 429 g9, slik at du alltid kan ta det med deg.

 • Ta kontroll

  Fotografer kan velge å ta bilder i JPEG- eller HEIF-format, eller å ta bilder i RAW-format for maksimal fleksibilitet under etterbehandlingen. Med Dual Pixel RAW-teknologien kan du til og med forsterke bildene ved å mikrojustere skarphet og bokeh og redusere gjenskinn.

 • Den perfekte balansen

  En 24,2-megapikslers sensor gir den perfekte balansen mellom detaljer, hastighet og ytelse i svakt lys. En maksimal ISO-følsomhet på 32 000 (kan utvides til ISO 51200) gir flere detaljer og mindre støy når du fotograferer i mørket. Kameraet har også en innebygd blits hvis du trenger litt ekstra lys.

 • Canon EOS R10 – bildemodi for panoramabilder og panorering

  Nå er bildemodi for panoramabilder og panorering inkludert på EOS R10, for å gjøre det enklere å få flotte resultater når du tar bilder med disse teknikkene.

  Lys, kamera, action!

  4K som overgår forventningene

  4K som overgår forventningene

  EOS R10 tar opp enestående 4K-videoopptak som ser fantastisk ut på UHD-skjermer. I tillegg kan de beskjæres uten kvalitetstap når du redigerer for prosjekter i full HD. Filmskapere kan velge mellom 4K/60p3 for å få en silkemyk gjengivelse av bevegelige objekter og effekter i sakte film, eller imponerende oversamplet 4K/30p laget av 6K-utdataene fra kameraets 24,2 megapikslers sensor. Du tror det ikke før du ser det.

  Svært jevn bevegelse

  Når du fotograferer i Full HD-modus, kan du bruke bildefrekvenser på opptil 120 bilder/sekund for å få med enda flere nyanser når motivet er i bevegelse.10 Muligheten til å lage imponerende 4K- og Full HD-intervallopptak i kameraet av scener i sakte film gir deg enda et våpen i det kreative arsenalet ditt.

  Svært jevn bevegelse

  Enklere og mer tilfredsstillende å bruke

  Fra det øyeblikket du plukker opp EOS R10, vil det føles som en forlengelse av den kreative kraften din. Knapper og kontrollhjul passer instinktivt inn under fingrene og tomlene, og kameraets elektroniske søker (EVF) gir en klar og nøyaktig visning av verden.

 • OVF Assist

  Det finnes til og med en OVF Assist-modus som hjelper deg med overgangen fra kameraer med optiske søkere, for eksempel speilreflekskameraer.

 • Elektronisk søker

  Den elektroniske søkeren på EOS R10 med 2,36 millioner punkter viser nøyaktig hvordan et bilde vil se ut, med alt fra dybdeskarphet til hvitbalanse og bildestil. Den er komfortabel, enkel å bruke og kan tilpasses, slik at du ser akkurat den informasjonen du trenger.

 • Vribar berøringsskjerm

  Den elektroniske søkeren kompletteres med en stor 7,5 cm, 1,04 millioner punkters vribar berøringsskjerm som muliggjør komposisjon og fotografering både høyt og lavt, slik at du kan ta bilder av motivet på en annen måte.

 • APS-C inkluderes i EOS R-systemet

 • Et system utviklet i nåtiden – for fremtiden

  EOS R10 er en del av EOS R-systemet – en samling kameraer, objektiver og tilbehør som er utviklet for å gi deg enestående bilder og videoer, både nå og i fremtiden. En raskere, bredere objektivfatning (54 mm) gir ytelse på et helt nytt nivå, og dermed nye måter å være kreativ på.

 • Integrer og utvid

  Du kan imidlertid fortsatt bruke de eksisterende EF- og EF-S-objektivene dine med tre objektivinnfatningsadaptere. Med disse kan du også få ekstra funksjonalitet, for eksempel kontroller som kan tilpasses, eller et filter for varierende nøytral tetthet.

 • Sammenligning, APS-C kontra fullformat

  Fordelen med APS-C

  Siden EOS R10 er bygget rundt en sensor i APS-C-størrelse, gir objektivene 1,6x større telerekkevidde enn med et objektiv med tilsvarende brennvidde på et fullformatskamera. Kom tett på motivet for å fotografere dyreliv og bevegelser som fyller hele bildet.

  Lær mer og utvikle deg mens du fotograferer

  Hvis du ikke har brukt EOS før, eller fotografering er nytt for deg, hjelper et brukergrensesnitt med veiledning deg med å utvikle ferdighetene dine og lærer deg hvordan kameraet fungerer. Når du er klar til å bruke det uten veiledning, er kameraets standardgrensesnitt så intuitivt og brukervennlig at du nesten glemmer at det er der.

  Lær mer og utvikle deg mens du fotograferer

  «JEG ELSKER MÅTEN KAMERAET FUNGERER PÅ. DET ER UTROLIG RASKT, OG AUTOFOKUSEN ER FANTASTISK.»

  Flere tilkoblingsmuligheter

  EOS R10 kobles trådløst til smarttelefonen, slik at du kan dele kreativiteten din med venner og følgere. Legg ut på sosiale medier, send videoklipp til venner og last opp bilder til kontoer i nettskyen, så de er klare når du kommer hjem.

  image-canon_connectivity_diagram
  Canon EOS R10 – fordeler – flere tilkoblingsmuligheter

  Hold deg tilkoblet uansett

  Innebygd Bluetooth Low Energy opprettholder en tilkobling som alltid er på, slik at Wi-Fi på 2,4 GHz aktiveres sømløst når bilder må overføres. Du kan også fjernstyre kameraet fra en smartenhet med Canon Camera Connect-appen: Se hva kameraet ser, endre innstillinger og ta bilder og video. Du kan også gjøre fjernstyringen enda enklere med den trådløse Bluetooth-fjernkontrollen BR-E1.

  EOS R10 har også USB-C for lading i kameraet og tilkoblet fotografering på PC eller Mac.

 • Påvirke følgerne dine

  Videobloggere og innholdsskapere kan bruke EOS R10 til å direktesende video til følgerne i svært høy kvalitet, direkte på YouTube7. Koble kameraet til Wi-Fi-nettverket – du trenger ingen datamaskin. En vribar LCD-skjerm kan roteres, slik at du ser akkurat hva du viser frem.

  EOS R10 støtter også vertikal videoopptak, noe som er perfekt for å ta opp innhold for sosiale medier.

 • Kreasjonene dine – i skyen

  Med image.canon-gatewayen vår plasseres innholdet ditt akkurat der det skal være. Bilder og filmer kan lastes opp sømløst – direkte fra kameraet til nettskyen på image.canon ved hjelp av Wi-Fi. Herfra kan de flyttes til langsiktig oppbevaring på andre nettskyplattformer eller lastes ned til en PC eller Mac for redigering.

 • Canon har som mål å oppnå null CO2-utslipp som følge av vanlig drift innen 2050

  Dette kan vi oppnå gjennom en gjennomsnittlig forbedring på 3 % per år i CO2-utslippsforbedringsindeksens livssyklus per produkt. Hvis dette opprettholdes, vil det utgjøre en reduksjon på omtrent 50 % fra 2008-nivåene innen 2030. Vi anerkjenner at dette er i tråd med reduksjonsnivået som kreves av Parisavtalen.

  Vi kommer til å fortsette å gjennomføre målvurderinger fra et langsiktig perspektiv, for å kontrollere bidraget vårt til et samfunn med mindre CO2-utslipp.

  Photographer looking down view finder
  EOS R10-sett

  KJØPSALTERNATIVER

  Den rette konfigurasjonen for deg

  Velg mellom en rekke utstyrsalternativer for å få konfigurasjonen du trenger.

  Canon EOS R10 – innholdet i esken

  Innholdet i esken

  Alt du trenger for å ta dine neste skritt innen fotografering og video.

  • EOS R10-kamerahus

  • Camera Cover R-F-5

  • Kamerastropp ER-R10

  • Skodeksel ER-SC2

  • Batterilader LC-E17E

  • Batteripakke LP-E17

  • Battery Pack Cover

  • Strømledning

  • Sett med brukerhåndbøker

  Objektiver og tilbehør

 • RF-S-objektiver

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Et standard APS-C-zoomobjektiv for EOS R-serien som er perfekt til bruk i hverdagen.
 • RF-S-objektiver

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  Et vidvinkel-til-telezoomobjektiv i EOS R-serien som er godt egnet til reise-, dyrelivs-, sports og livsstilsfotografering.
 • RF-objektiver

  RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM

  Et lite og lett zoomobjektiv med ultravidvinkel og en allsidig brennvidde på 10-18 mm, noe som er perfekt til reiser, vlogging og landskapsfotografering.
 • Canon-stativgrep HG-100TBR

  Stativ

  Tripod Grip HG-100TBR

  Stativgrepet HG-100TBR er et lite, lett og svært allsidig stativgrep som gir trådløs ekstern kontroll.
 • Tilbehør

  Retningsstyrt stereomikrofon DM-E1D

  For ren, klar digital lyd bør du velge den retningsstyrte DM-E1D-stereomikrofonen med multifunksjonssko for sin pålitelighet og rask tilgang til innstillinger via LCD-skjermen til et kompatibelt kamera.
 • EF-EOS R-fatningsadapter

  Objektiver for EOS R

  Mount Adapter EF-EOS R

  EF-EOS R-standardfatningsadapteren gjør at du kan bruke EF-S- og EF-objektiver med Canon EOS R-kameraer sømløst.
 • EF-EOS R-fatningsadapter for kontrollring

  EOS-tilbehør

  Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

  EF-EOS R-fatningsadapteren for kontrollring har den samme objektivfatningskonverteringen som EF-EOS R-fatningsadapteren, men den har også en kontrollring.
 • Tilbehør

  Canon Multi-Function Shoe Adapter for Smartphone Link AD-P1

  Koble til en smarttelefon og kamera med denne flerfunksjonelle adapteren for å få nye muligheter for arbeidsflyten din

  • Laget for EOS R3-kameraet
  • Hold Android-smarttelefonen og kameraet sammenkoblet
  • Lite, kompakt, lett
 • Relaterte artikler

 • REISEFOTOGRAFERING

  Ti tips til reisefotografering

  Fotografen og bloggeren Diana Millos deler sine beste tips for å ta fantastiske reisebilder.

 • REISEFOTOGRAFERING

  En tur i Sevilla med EOS R10

  Bloggeren Diana Millos oppdager hvorfor dette kreative kameraet er det perfekte reisefølget.

 • UTSTYR

  EOS R7 eller EOS R10 – hvilket kamera passer best for deg?

  Oppdag de viktigste likhetene og forskjellene mellom neste generasjon APS-C-kameraer i serien med speilløse EOS R-systemkameraer.

 • TEKNOLOGI

  APS-C versus fullformat

  Hva er forskjellen på APS-C- og fullformatskameraer, og hva bør du velge?

 • Relaterte produkter

  Canon EOS R10
  Omtale

  1. Hastigheten for kontinuerlig fotografering kan være lavere, avhengig av motiv, fotograferingsforhold, batteriets tilstand, kameraoppsettet eller objektivet som brukes, osv. Se den avanserte brukerhåndboken for mer informasjon. Se Tilleggsinformasjon for EOS R10 på nettstedet cam.start.canon for mer informasjon om objektiver som støtter maksimal hastighet, for kontinuerlig fotografering med Servo AF.
  2. Under stillbildeopptak med et f/1.2-objektiv, midtre AF-punkt, enkeltbilde-AF, ved 23 °C / 73 °F, ISO100. Unntatt RF-objektiver med DS-belegg (Defocus Smoothing).
  3. 4K 60p-opptaksprogram beskjæres til 64 % av det horisontale området.
  4. Maksimal bildefrekvens ved AF, et halvt trykk på lukkerknappen, eller kontinuerlig fotografering er 59,94 bilder per sekund. Vær oppmerksom på at bildefrekvensen på skjermen kan være lavere, avhengig av objektivet du bruker, og fotograferingsforholdene.
  5. Hastigheten for kontinuerlig fotografering kan være tregere, avhengig av motiv, fotograferingsforhold, kameraoppsettet eller objektivet som brukes, osv. Se den avanserte brukerhåndboken for mer informasjon. Se Tilleggsinformasjon for EOS R10 på nettstedet cam.start.canon for mer informasjon om objektiver som støtter maksimal hastighet, for kontinuerlig fotografering med Servo AF. Det kan oppstå rolling shutter forvrengning, avhengig av motivet eller fotograferingsforholdene.
  6. Andre lyder enn de fra lukkeren (lyder fra blenderåpningen, drivverket i fokusobjektivet, elektronikken osv.) kan genereres.
  7. Direktesendingstjenesten til kameraet støtter bare direktesendinger på YouTube. Før du bruker direktesendingstjenesten, må du registrere deg på image.canon. Se de nyeste kravene på YouTube. Direktesending på YouTube kan endres, stoppes eller avsluttes uten varsel. Canon påtar seg ikke noe ansvar for tjenester som leveres av tredjeparter, inkludert direkte distribusjon på YouTube.
  8. Gjelder når motivrammen vises under sporing og et kompatibelt objektiv er festet til kameraet mens AF med fullt område er aktiv, eller motivet registreres i en annen områdemodus. Se [Supplemental Information] (Tilleggsinformasjon) for EOS R10 på cam.start.canon for mer informasjon om støttede objektiver.
  9. Med minnekort og batteri, basert på CIPA-retningslinjer.
  10. Lyd tas ikke opp i filmmodus med høy bildefrekvens.