RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

VIRTUELL VIRKELIGHET

En ny måte å se på. Velkommen til Canons EOS VR-SYSTEM

Oppdag hvordan du kan skape fengslende 3D-innhold ved hjelp av et kompatibelt fullformats EOS-kamera og et RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE-objektiv, samtidig som du får en enklere og mer effektiv arbeidsflyt med EOS VR-SYSTEMET.

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det kortfattede skjemaet for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Ta stereoskopisk 180° VR med EOS

Canons nyskapende løsning for 180° VR-fotografering forenkler og strømlinjeformer hele prosessen. Det utnytter fordelene ved RF-fatningssystemet for å gjøre det mulig å designe et kompakt Dual fisheye-objektiv som projiserer stereoskopiske bilder for høyre og venstre øye på én fullformatsensor. Denne nyskapende utformingen eliminerer problemer med objektivjustering og bildesynkronisering, og gir et dobbelt fisheye-bilde side-ved-side direkte i én fil. Prosessen med å konvertere og eksportere til et endelig, ekvirektangulært VR-bilde blir derfor enklere og mer robust.
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Ta bildet

Med kompatible fullformatskameraer med RF-fatning, for eksempel EOS R5 / R5 C og dens imponerende sensor med høy oppløsning, er det nå enklere å sette opp og ta bilder for stereoskopisk 180° VR. Fest ganske enkelt RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE-objektivet til et kamera som støtter riktig fastvare. Velg ønskede kamerainnstillinger, og la deg oppsluke av en helt ny verden av virtuelt innhold.

Fjernstyrt fotografering

Bruk de nyeste versjonene av Canons EOS Utility (for kablet tilkobling) eller Camera Connect (for trådløs mobiltilkobling) til å konfigurere og kontrollere kameraet eksternt, samtidig som du også kan se en side-ved-side-basert dobbel fisheye eller ekvirektangulær forhåndsvisning.

Camera Connect
EOS VR Utility

Konverter

Det som en gang var en komplisert prosess med justering, synkronisering og sammensetting av flere kamera-/filsystemer, er nå mye enklere takket være Canons EOS VR Utility1, (som støtter Canon RAW på støttede kameraer, inkludert 8K RAW LT/60P fra EOS R5 C) som gjør konvertering av stereoskopiske opptak og stillbilder for redigering og avspilling til en mye mer effektiv prosess. Du kan til og med importere og automatisk konvertere Canons VR-opptak (MP4) direkte til Adobe Premiere Pro1 ved hjelp av Canons EOS VR-plugin-modul.

Rediger

Canons EOS VR Utility kan foreta enkel beskjøring av Canon VR-videofilene dine før konvertering. Hvis du vil ha bedre kontroll over gradering og redigering, og hvis du vil ha mer profesjonelle produkter, kan du bruke Adobe Premier Pro ved å importere de konverterte filene fra EOS VR Utility, eller du kan bruke EOS VR-plugin-modulen for Adobe Premier Pro til å importere og konvertere EOS VR-filene i én prosess.

Plug-in-modul for adobe premiere pro vr

Fordelene med Canon EOS VR-SYSTEMET

Canons EOS VR-SYSTEM tilbyr en raskere og mer effektiv måte å lage imponerende, profesjonelt stereoskopisk 180° VR-innhold på.

 • TEKNOLOGI

  To objektiver, én sensor

  RF-fatningskameraer med høy oppløsning, for eksempel EOS R5 /R5 C2, gir høy oppløsning for å ta to bilder på den enkle fullformatsensoren. Dette gir et raskere, enklere og mer robust kameraoppsett uten behov for justering og synkronisering av kamera eller objektiv. Ved å bruke ett enkelt sensorsystem på ett enkelt kamera får begge bildene samme fargerespons og eksponeringsegenskaper, og som standard vil alle kamerainnstillingene være nøyaktig de samme, noe som betyr at det tar mindre tid å etterprodusere bildene for å få de venstre og høyre bildene til å stemme overens.

 • TEKNOLOGI

  Effektiv enkeltfilbehandling og -konvertering

  Hvis du fotograferer bilder for både venstre og høyre øye på én sensor, kan du bruke de allerede justerte og synkroniserte bildene i én fil. Dette forenkler filbehandlingen for ekvirektangulær konvertering (krever ingen ekstra prosesser for sammensetting av flere bilder/filer) og eksport til ulike profesjonelle kodeker, slik at de er klare for avspilling eller videre redigering i en NLE-tidslinje.

 • TEKNOLOGI

  EOS-kamerasystem

  Ved hjelp av et EOS-kamera som EOS R5 /R5 C, med 8K-sensor, kan brukerne ta bilder med et mer velkjent og fleksibelt kamerasystem, samtidig som de har muligheten til å ta bilder med Canon Log/Log3, noe som gir bilder med både høy oppløsning og stort dynamisk omfang, slik at man får større følelse av innlevelse og realisme i det endelige resultatet.

Relatert programvare

Relaterte produkter

TRENGER DU HJELP?

Vil du vite mer om Canons EOS VR-system?

 1. EOS VR Utility og EOS VR-plugin-modulen for Adobe Premier Pro kreves for å utføre den ekvirektangulære projeksjonen av 180° VR-bilder fra et kompatibelt Canon-kamera. Versjon 1.2 eller nyere av EOS VR Utility gjør det mulig å konvertere støttede Canon RAW-filer, inkludert 8K RAW LT/60P fra EOS R5 C (kompatible RAW-formater kan variere avhengig av kamera), pluss støtte for Apple-kort og GPU-akselerasjon. En betalingsbasert abonnementstjeneste kan være nødvendig for å konvertere videoer som er lengre enn to minutter, Dette krever en Canon-ID. Det er også nødvendig å installere riktig versjon av HEVC Activator for kameraet som brukes.
 2. Krever kanskje den nyeste fastvareoppdateringen for VR-kompatibilitet.

  MERK: DENNE VR-SYSTEMPROGRAMVAREN KAN AVVIKE FRA DET KOMMERSIELLE PRODUKTET.