Profesjonelle skjermer

Canon DP-V1830

Den profesjonelle DP-V1830-skjermen har et kompakt og lett design for enten studio- eller settmiljøer samt eksepsjonell 4K HDR-bildeytelse.

Spesifikasjoner

 • 18-tommers 4K HDR-skjerm

  LCD-skjerm på 3840 x 2160 med full lysstyrke på 1000 cd/m²

 • Eksepsjonell bildekvalitet

  Har Dolby Vision- og EBU TECH3320-standarder*

 • Avansert HDR-overvåking

  Kurveformmonitor, falske farger, områdekontroll og mye mer

 • Kompromissløs tilkobling

  1 x HDMI-inngang og 12G-SDI-terminaler (fire innganger og fire utganger)

 • Dobbel/firedelt skjerm og støtte for 8K

  For sømløs overvåking med flere kameraer og arbeidsflyter med høy oppløsning

 • Robust og bærbar

  Kompakt og lett kamerahus på 7,5 kg

*Klasse 1A-vurdering oppnådd for kontrastforhold, øverste lystetthet, svartnivå, lystetthetslikhet og forsinkelsestid.

PRODUKTSTØTTE

Oppdatering tilgjengelig

Den nye fastvaren (versjon 1.1) har helt nye funksjoner, inkludert blant annet SDI/HDMI Multi View og ekstra HDR-overvåkningsverktøy. En innebygd SDI Switcher er nå tilgjengelig til en tilleggskostnad, slik at du kan få strømlinjeformede produksjoner med flere kameraer.

HDR-overvåkingsverktøy

DP-V1830 har Canons prisbelønte avanserte HDR-overvåkingsverktøy som hjelper deg med å evaluere HDR-innhold, og som gir detaljert og nøyaktig informasjon om alle aspekter ved det viste signalet.

 • HDR-kurveformmonitor og RGB-parade

  Analyser lysstyrken til et bilde fra venstre til høyre med en skjermskala som støtter IRE-, PQ-, HLG- og Log-signaler fra flere produsenter.

 • HDR-funksjon for falske farger

  Representerer eksponering og bildeklipping visuelt basert på detaljerte og tilpassbare fargeskalaer for IRE, PQ eller HLG.

 • Områdekontroll

  Bytter skjermutgangen til svart/hvitt og gjør det mulig for brukeren å angi et høyeste lysstyrkenivå for enkelt å identifisere områder som krever justering.

 • Pikselverdikontroll og kromasitetsdiagram

  Undersøk farge- og lysstyrkeverdiene til en bestemt piksel nøyaktig. Et CIE-diagram vises også for å illustrere pikselfargeområdet eller det generelle fargespekteret for hele bildet.

 • Visning utenfor fargespekter

  Bytter skjermvisningen til svart/hvitt og uthever farger utenfor det valgte fargespekteret. Brukere kan velge enten ITU-R BT.709 eller opprinnelig fargespekter.

 • HDR-/SDR-sammenligningsvisning

  En avansert funksjon som konverterer HDR-innhold til SDR for side-ved-side-evaluering. Denne funksjonen kan brukes til å sammenligne originalt innhold med aktiverte LUT-er eller CDL-er.

 • HDR-histogram

  En grafisk fremstilling av lysstyrkefordelingen i et bilde. Denne funksjonen kan også illustrere lysstyrkeområder for SDR og HDR.

 • Skjerm for bildelystetthet

  Et nyskapende verktøy som gjør det mulig for brukerne å overvåke endringer i maksimal lysstyrke over tid når de ser på videosekvenser.

 • Visning av flere typer informasjon

  Bruk flere HDR-overvåkningsverktøy samtidig uten å blokkere bildet som vises.

18” Display with Exceptional Brightness

18-tommers skjerm med eksepsjonell lysstyrke

DP-V1830 har en 18-tommers 4K UHD LCD-skjerm med lik lysstyrke opptil 1000 cd/m². Denne skjermen har feilfri HDR-ytelse og -nøyaktighet takket være et svært lavt svartnivå på 0,001 cd/m².

Nøyaktig fargereproduksjon og detaljert HDR-bildekvalitet

Canons avanserte skjerm og teknologi for lokal dimming gir banebrytende lysstyrke, detaljerte skygger og bredt fargespekter i skjermbildet. Produserer enestående HDR-innhold som oppnår Dolby Vision-sertifisering og klasse 1A etter EBU TECH3320-standarder1.

1 Klasse 1A-vurdering oppnådd for kontrastforhold, øverste lystetthet, svartnivå, lystetthetslikhet og forsinkelsestid.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Støtte for dobbel/firedelt skjerm og 8K

DP-V1830 støtter samtidig visning av opptil 4K på enten dobbel eller firedelt skjerm for konsolidert overvåking med flere kameraer. Denne funksjonen støtter visning av både SDI- og HDMI-signaler samtidig, i tillegg til individuelle bildeprofiler og bruker-LUT for hver inngang*. Skjermen støtter også 8K-videosignaler, noe som gjør den klar for fremtidige arbeidsflyter med høy oppløsning.

*Fastvare tilgjengelig i juli 2022

Innebygd SDI Switcher

DP-V1830 har en MULTI-FUNC SDI-utgang* som gjør at enheten fungerer som en 4-veis SDI Input Switcher, noe som gjør produksjoner med flere kameraer mer effektive. Denne innebygde switcheren kan støtte en rekke arbeidsflytprogrammer, for eksempel sending av en produksjonsstrøm til en regissørs skjerm, ekstern opptaksenhet eller direktesendt strømmeløsning.

*Krever betalt lisens, fastvare tilgjengelig fra juli 2022

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Lett og bærbart design

DP-V1830 er et kompakt kamerahus på 7,5 kg som gjør den ideell for produksjon på farten. Alternativer for DC-inngang, VESA og 19-tommers stativmontering gir utrolig fleksibilitet.

Kompromissløs tilkobling for enkel integrasjon

DP-V1830 er utstyrt med 1 HDMI-inngang og 12G-SDI-terminaler (4 innganger og 4 utganger) som kan levere 4K60P 4:2:2 10-biters eller 4K30P 4:4:4 12-biters signaler, noe som er ideelt for sømløs integrasjon i flere arbeidsflyter.

Canon Camera
Canon Camera

Fjernkontroll og tilkobling av flere skjermer*

DP-V1830 kan kobles til en datamaskin, et nettbrett eller en smarttelefon (via en LAN-tilkobling) for å aktivere nettgrensesnittet for fjernkontroll for å få ytterligere fleksibilitet og praktisk kontroll. Dette berøringsoptimaliserte brukergrensesnittet gir mulighet for bildevisning i sanntid, detaljert signalinformasjon og direkte kontroll over innganger, overvåkingsverktøy og innstillinger. I tillegg kan brukere koble flere Canon-skjermer sammen via et lokalt nettverk for å justere bildeinnstillinger eller bytte mellom innganger samtidig.

*Fastvare tilgjengelig i juli 2022

DP-V1830

Innholdet i esken

 • DP-V1830-skjerm

 • Installeringsveiledning

 • Brosjyre om forholdsregler

Relaterte produkter

 • Profesjonelle skjermer

  DP-V3120

  31-tommers profesjonell 4K HDR-skjerm med en bransjeledende lysstyrke på 2000 cd/m2, noe som gir større fleksibilitet under HDR-produksjonsprosesser.
 • Profesjonelle skjermer

  DP-V2730

  En 27-tommers 4K HDR-referanseskjerm med omfattende funksjoner for profesjonell kringkasting og etterbehandling.
 • Profesjonelle skjermer

  DP-V2411

  En 24-tommers referanseskjerm med høy lystetthet, et bredt fargespekter og omfattende funksjoner for HDR-produksjon.
 • Profesjonelle skjermer

  DP-V1711

  Robust og bærbar 17-tommers 4K UHD-skjerm med 12G-SDI og omfattende HDR-funksjoner.