EOS R1

Speilløse kameraer

Canon EOS R1

Vi kunngjør utviklingen av EOS R1 – et flaggskip innen speilløse EOS-kameraer som gir deg et fortrinn.

Ahead of the game

Vi utvikler EOS R1 for å oppfylle de ekstremt høye kravene og dekke behovene til profesjonelle brukere. EOS R1 får den nyutviklede bildeprosessoren DIGIC Accelerator sammen med DIGIC X og en ny sensor – en kombinasjon som muliggjør databehandling i høy hastighet for avansert AF-sporing og bedre bildekvalitet.

EOS R1

Klar ...

Vi er glade for å kunngjøre utviklingen av EOS R1 fullformats speilløst kamera. Dette flaggskipkameraet kommer til å bruke en nyutviklet DIGIC Accelerator-bildeprosessor sammen med den eksisterende DIGIC X og en ny sensor til å behandle store mengder data i høy hastighet – noe som gir profesjonelle brukere nye fordeler.

Ferdig ...

EOS R1 vil kontinuerlig spore motiver i sportsscenarioer selv når de midlertidig er ute av syne – for eksempel når motivene krysser hverandre under lagspill. Den nyutviklede funksjonen for handlingsprioritering registrerer automatisk hovedmotivet i en bestemt handling (for eksempel en ball som skytes), og flytter AF-rammen umiddelbart, slik at fotografen kan fange opp viktige øyeblikk.
Kombinasjonen av det nye bildebehandlingssystemet og teknologier for dyplæring bidrar til bedre bildekvalitet.

EOS R1

Gå!

Vi skal lansere EOS R1 i år.
Vær den første som får vite om denne spennende utviklingen, og få de nyeste tilbudene fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.