EOS R7

Speilløse kameraer

Canon EOS R7

EOS R-teknologi kombineres med APS-C-design i et hybrid speilløst systemkamera som er lite, raskt og kraftig.

Utforsk naturen

 • Hvor går reisen neste gang?

  EOS R7-kameraet viderefører arven fra de formidable kameraene i EOS 7D-serien og har avansert ytelse og utrolig hastighet i et neste generasjons speilløst kamerahus fra EOS R-serien.

 • EOS R-innovasjon møter APS-C-design

  EOS R7 er bygget rundt en sensor i APS-C-størrelse som gir objektivene 1,6x større telerekkevidde enn med et objektiv med tilsvarende brennvidde på et fullformatskamera. Det vil føles som om motivet er rett ved siden av deg, og du kan ta dyreportretter som fyller bildet, og spennende og effektfulle actionbilder.

 • Spesifikasjoner

  • Dual Pixel CMOS AF II

   AF som gjenkjenner og sporer mennesker, dyr og kjøretøy

  • Opptil 15 bilder/sekund ved kontinuerlig fotografering

   I tillegg til serier med 30 bilder/sek med kameraets elektroniske lukker4

  • 32,5 megapikslers sensor av APS-C-størrelse

   Den ideelle balansen mellom oppløsning, hastighet og ytelse i lite lys

  • Fokusering ned til -5EV2

   Nøyaktig fokus under dårlige lysforhold

  • ISO 32 000

   Standard maksimal følsomhet

  • Full HD opptil 120p

   For superjevne bevegelser9

  • Avansert bildestabilisering

   Bildestabilisering i kamerahuset og objektivet samarbeider om å gi opptil sju trinns3 beskyttelse mot kameraristing

  • 4K/60p

   Videoopptak

  • EVF-skjerm med 2,36 millioner punkter

   Med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 bilder/sek10

  • Vribar berøringsskjerm på 7,5 cm med 1,62 millioner punkter

   Se motivet med nye øyne

  • DIGIC X-prosessor

   Følsom kontroll og minimal forsinkelse for elektronisk søker

  LAST NED NY FASTVARE FOR EOS R7 NÅ

  Dra nytte av Canons VR-løsninger ved å oppdatere EOS R7-kameraet ditt for å gjøre det kompatibelt med Canon RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE-objektivet.

  Klikk på koblingen nedenfor hvis du vil ha mer informasjon og laste ned fastvaren nå.

  VI PRESENTERER EOS R7

  Det neste kapitlet i APS-C-kameradesign

  Se naturfotografen og innholdsskaperen Dani Connor mens hun filmer jakten på en iberiagaupe med EOS R7.

  Et raskt blikk på EOS R7

 • Neste generasjons autofokus

  Med kunstig intelligens med avansert læringsteknologi og motivgjenkjenning

 • Bildestabilisering på et nytt nivå

  For 7-trinn3 med beskyttelse mot kameraristing med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM og opptil 8 trinn13 med andre RF-objektiver

 • Hastighet og ytelse som virkelig vil imponere deg

  Det perfekte fotoøyeblikket kan vare bare brøkdeler av et sekund. Derfor har vi designet EOS R7 til å være eksepsjonelt raskt.

 • Det neste kapitlet innen bildekvalitet

  Bilder og video som overgår forventningene

 • Det neste store innen EOS-design

  Nye funksjoner, instinktiv følelse

 • Neste generasjons autofokus
  Med kunstig intelligens med avansert læringsteknologi og motivgjenkjenning

  Vi har gitt R7-kameraet samme avanserte læringsteknologi med kunstig intelligens og iTR AF-teknologi som EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraene våre. Dette betyr at den kan gjenkjenne mennesker, dyr og kjøretøy og holde dem i sylskarpt fokus, uansett hvor de beveger seg i bildet.

  Autofokus som overgår forventningene

  Naturfotografer vil elske hvordan kameraet gjenkjenner fugler i luften, og holder dem skarpe mens de flyr over landskapet. Sportsfotografer vil glede seg over å kunne spore mennesker mens de beveger seg raskt i ulike retninger – selv når de har på seg hjelm, ser i en annen retning eller står på hodet.

  EOS R7s autofokussystem Dual Pixel CMOS AF II dekker og sporer motiver over praktisk talt 100 % av bildet 1 og gir rask og nøyaktig AF, selv når det er så lite lys som -5EV 2, eller med maksimal blenderåpning helt ned til f/22.

  Autofokus som overgår forventningene

  Bildestabilisering på et nytt nivå
  For 7 trinns beskyttelse mot kameraristing3

  Ser for deg at du kan ta bilder med lang eksponering på frihånd og gjøre motiver i bevegelse uskarpe uten å bruke stativ. Du kan også ta svært jevne videoer mens du går med kameraet. Den interne bildestabilisatoren (IBIS) i EOS R7 gir deg uendelig mange nye måter å være kreativ og bruke kamerasystemet på.

  7-trinns beskyttelse mot kameraristing
  Holder bildet stødig, selv når du ikke gjør det

  Holder bildet stødig, selv når du ikke gjør det

  Kameraets IBIS samarbeider med den optiske IS-funksjonen som er innebygd i mange av RF-objektivene våre. RF-fatningens lynraske kommunikasjonshastighet og fysiske bredde gjør det mulig med opptil 7 trinn3 med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM og opptil 8 trinn13 med andre RF-objektiver med stabilisering langs 5 akser. Dette gir stabil håndholdt fotografering av lange eksponeringer uten kameraristing.

  Når du fotograferer med objektiver uten bildestabilisering (for eksempel raske primærobjektiver), sørger den brede objektivfatningen på EOS-R-systemet for at EOS R7-kameraets IBIS fortsatt har god stabilisering mot kameraristing.

  EOS R7 panorama

  Systemet hjelper også ved å rette opp skjeve horisonter og holde motivene skarpe når du bruker panorering eller tar panoramabilder.

  Svært stødige filmer

  Når du tar opp video, kobles IBIS og optisk IS sammen med en tredje teknologi: Movie Digital IS. Sammen jevner disse systemene ut kamerabevegelsene så mye at du nesten skulle tro videoen var tatt med en bøyle.

  På et blunk …
  Hastighet og ytelse som virkelig vil imponere deg

  Det perfekte fotoøyeblikket kan vare bare brøkdeler av et sekund. Derfor har vi designet EOS R7 til å være eksepsjonelt raskt. Ta bilder i RAW-, JPEG- og HEIF-format med hele 15 bilder/sek6 – eller opptil 30 bilder/sek4 med kameraets stille elektroniske lukker7 – med kontinuerlig AF og AE som reagerer konstant mens du fotograferer. En fantastisk elektronisk lukkerhastighet på 1/16 000 sekund avslører detaljer som du ofte ikke kan se med det blotte øye.

  DIGIC X-prosessor

  Laget for å reagere raskt

  Kameraets DIGIC X-prosessor gir rask og livlig behandling og mer eller mindre eliminerer søkerforsinkelse, for å gi en veldig følsom kameraopplevelse. Du kan ta opptil 42 RAW-filer og 126 JPEG-bilder i én bildeserie på 30 bilder/sek.8

  Flytende bevegelser, perfekte opptak på video

  Ta opp video med bildefrekvenser på opptil 60p i 4K og opptil 120p når du tar opp video i full HD9. Tar opp objekter i bevegelse med utrolig presisjon og lager superjevne sakte film-effekter i etterbehandlingen.

  Flytende bevegelser, perfekte opptak på video

  Det neste kapitlet innen bildekvalitet.
  Bilder og video som overgår forventningene

  Uansett om du tar stillbilder eller tar opp video, gir EOS R7s 32,5 megapikslers CMOS-sensor og DIGIC X-bildeprosess imponerende resultater. De tekniske fordelene med EOS R-systemet, kombinert med ekspertise innen optikk og sensordesign, gir deg en bildekvalitet som er bedre enn noe annet du har opplevd før.

  Fotografere verdens mest utrydningstruede katt

  Bildekvalitet som overgår forventningene

  Bildene er fulle av detaljer, farger og dynamisk rekkevidde – selv i lite lys, takket være en maksimal ISO-følsomhet på 32 000. 7K-sensorutdata med oversampling gir 4K-videoopptak av svært høy kvalitet, mens Canon Log 3 gir bred dynamisk område og redigeringsalternativer etter at videoen er tatt.

  Bildekvalitet som overgår forventningene

  Tatt med EOS R7

  • f/11
  • 1/80
  • 32 000

  Det neste store innen EOS-design
  Nye funksjoner, instinktiv følelse

  Ta neste kreative skritt med et kamera som gir deg enkel tilgang til ny teknologi, men som føles like velkjent og instinktivt som speilreflekskameraet ditt. Nye designfunksjoner – som den kombinerte AF-punktvelgeren og det bakre kontrollhjulet – kombineres med klassisk EOS-håndtering og umiddelbart gjenkjennelige menysider, for å sikre at du merker minimalt med forskjell.

 • Elektronisk søker

  Selv den imponerende elektroniske søkeren med 2,36 millioner punkter og 120 bilder/sekund10 har en OVF Assist-modus som gjør overgangen fra speilreflekskameraer enklere.

 • Vribar LCD-skjerm

  En vribar LCD-skjerm gjør det enkelt å fotografere fra vanskelige vinkler. Loddrett videoopptak støttes også for å gjøre det enkelt å forevige historier for sosiale medier.

 • Kombinert AF-punktvelger

  Nye designfunksjoner inkluderer den kombinerte AF-punktvelgeren og det bakre kontrollhjulet.

 • Fordelen med APS-C

  Fordelen med APS-C

  EOS R7 er bygget rundt en sensor i APS-C-størrelse som gir objektivene større telerekkevidde enn med et objektiv med samme brennvidde på et fullformatskamera. Det mindre sensorformatet gjør også EOS R7 mer bærbart – perfekt når du er ute i naturen, tar bilder av flyoppvisninger eller tar opp bevegelsene på travbanen.

  Integrer og utvid

  Du kan også bruke alle de eksisterende EF- og EF-S-objektivene dine på EOS R7 ved hjelp av en rekke Canon-fatningsadaptere. De vil fungere akkurat som du husker det – om ikke bedre, takket være den forbedrede funksjonaliteten til EOS R-systemet.

  Du kan skreddersy EOS R7 slik at det fungerer akkurat som du vil. Kontrollhjul og knapper som kan tilpasses utfyller egendefinerte fotograferingsmodi og et programmerbart Min meny-skjermbilde.

  Integrer og utvid

  «DET ER UTROLIG Å HA ET KAMERA MED HASTIGHETEN OG REKKEVIDDEN TIL R-SYSTEMET, KOMBINERT MED EN APS-C-SENSOR.»

  Det neste ordet innen kommunikasjon
  Del, send, strøm og behandle

  EOS R7 er et tilkoblingsbart kamera som kan brukes parallelt med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen via Canon Camera Connect-appen. En tilkobling via Bluetooth Low Energy opprettholder tilkoblingen til smartenheten din, slik at du kan bla gjennom, laste ned og dele bilder og videoer i full eller redusert størrelse ved hjelp av Wi-Fi – uansett hvor du fotograferer. EOS R7 er også laget for iPhone11, slik at du kan koble til med en høyhastighets USB-C-kabel.

  Hold følgerne dine på sosiale medier oppdatert om spennende arrangementer mens de skjer, eller send bilder direkte til en kunde, hvis du jobber profesjonelt. Med EOS R7 kan du til og med direktesende video til YouTube5.

  Koblingsskjema

  Start redigeringsprosessen tidlig

  Innebygd Wi-Fi gjør det enkelt å koble til den nettbaserte gatewayen vår, image.canon, for sømløs direkte overføring12 av bilder og videoklipp til nettskyen, slik at du kan se på dem senere. Overfør alle bildene, slik at de er klare og venter på deg når du kommer hjem igjen, eller vurder, velg og send bare de bildene du foretrekker.

  Start redigeringsprosessen tidlig

  Canon har som mål å oppnå null CO2-utslipp som følge av vanlig drift innen 2050

  Dette kan vi oppnå gjennom en gjennomsnittlig forbedring på 3 % per år i CO2-utslippsforbedringsindeksens livssyklus per produkt. Hvis dette opprettholdes, vil det utgjøre en reduksjon på omtrent 50 % fra 2008-nivåene innen 2030. Vi anerkjenner at dette er i tråd med reduksjonsnivået som kreves av Parisavtalen.

  Vi kommer til å fortsette å gjennomføre målvurderinger fra et langsiktig perspektiv, for å kontrollere bidraget vårt til et samfunn med mindre CO2-utslipp.

  Photographer looking down view finder
  Kjøpsalternativer for EOS-utstyr

  KJØPSALTERNATIVER

  Den rette konfigurasjonen for deg

  Velg mellom en rekke utstyrsalternativer for å få konfigurasjonen du trenger.

  EOS R7 – innholdet i esken

  Innholdet i esken

  Alt du trenger for å ta dine neste skritt innen fotografering og video.

  • EOS R7-kamerahus

  • Camera Cover R-F-5

  • Kamerastropp ER-R7

  • Skodeksel ER-SC2

  • Battery Charger LC-E6E

  • Battery Pack LP-E6NH

  • Battery Pack Cover

  • Strømledning

  • Sett med brukerhåndbøker

  Tilbehør og objektiver

  Relaterte artikler

  Relaterte produkter

  Canon EOS R7
  Omtale

  1. Gjelder når motivrammen vises under sporing og et kompatibelt objektiv er festet til kameraet mens AF med fullt område er aktiv, eller motivet registreres i en annen områdemodus. Se [Supplemental Information] (Tilleggsinformasjon) for EOS R7 på cam.start.canon for mer informasjon om støttede objektiver.
  2. Under stillbildeopptak med et f/1.2-objektiv, midtre AF-punkt, enkeltbilde-AF, ved 23 °C / 73 °F, ISO100. Unntatt RF-objektiver med DS-belegg (Defocus Smoothing)
  3. 7 trinn i henhold til CIPA-standarden med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ved en brennvidde på 150 mm
  4. Hastigheten for kontinuerlig fotografering kan være tregere, avhengig av motiv, fotograferingsforhold, kameraoppsettet eller objektivet som brukes, osv. Se den avanserte brukerhåndboken for mer informasjon. Se Supplemental Information (Tilleggsinformasjon) for EOS R7 på nettstedet cam.start.canon for mer informasjon om objektiver som støtter maksimal hastighet for kontinuerlig fotografering med Servo AF. Det kan oppstå rolling shutter forvrengning, avhengig av motivet eller fotograferingsforholdene.
  5. Direktesendingstjenesten til kameraet støtter bare direktesendinger på YouTube. Før du bruker direktesendingstjenesten, må du registrere deg på image.canon. Se de nyeste kravene på YouTube. Direktesending på YouTube kan endres, stoppes eller avsluttes uten varsel. Canon påtar seg ikke noe ansvar for tjenester som leveres av tredjeparter, inkludert direkte distribusjon på YouTube.
  6. Hastigheten for kontinuerlig fotografering kan variere avhengig av ulike forhold. Du finner mer informasjon i spesifikasjonene.
  7. Andre lyder enn de fra lukkeren (lyder fra blenderåpningen, drivverket i fokusobjektivet, elektronikken osv.) kan genereres.
  8. I henhold til Canons teststandarder med 32 GB UHS-II-kort (under enkeltbilde-AF, ISO 100, standard bildestil). Antall bilder avhenger av ulike innstillinger og hvilket objektiv man bruker. Se cam.start.canon for mer informasjon om objektiver som støttes.
  9. Lyd tas ikke opp i filmmodus med høy bildefrekvens
  10. Maksimal bildefrekvens ved AF, et halvt trykk på lukkerknappen, eller kontinuerlig fotografering er 59,94 bilder per sekund. Vær oppmerksom på at bildefrekvensen på skjermen kan være lavere, avhengig av objektivet du bruker, og fotograferingsforholdene.
  11. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone og Lightning er varemerker tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land. tvOS er et varemerke tilhørende Apple Inc.
  12. Automatisk bildeoverføring ved oppstart av kameraet støttes når automatisk sending er aktivert. Automatisk opplasting skjer ikke etter hvert enkelt bilde, men når kameraet slås av og på igjen.
  13. Rulle- og tipperetning, basert på CIPA-standarden, 8,0 trinn med RF 24-105mm F4 L IS USM-objektivet ved en brennvidde på 105 mm. Avhengig av kjøpstidspunktet må fastvaren til objektivet oppdateres. Se Supplemental Information (Tilleggsinformasjon) for EOS R7 på nettstedet cam.start.canon for mer informasjon om støttede objektiver.