How to use your Canon camera as webcam!

CANON-SETT FOR DIREKTESENDING

Slik bruker du Canon-kameraet ditt som et webkamera!

Med settene våre for videokonferanser og direktesending er det enklere å holde kontakten med familie, venner og kollegaer. De førsteklasses HDMI-settene våre for videokonferanser hjelper deg, uavhengig av om du sitter i et videomøte med en kunde eller om du direktesender at du spiller.

USB-sett for direktesending

USB-settene våre for videokonferanser er kompatible med en rekke utvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for å gjøre det enklere har vi laget sett for videokonferanser som inneholder alt du trenger.

Alt du trenger å gjøre, er å lese den enkle trinnvise veiledningen nedenfor om hvordan du konfigurerer USB-settene for direktesending. En siste ting verdt å nevne er at disse direktesendingssettene for Canon-kameraer fungerer godt sammen med populære plattformer for videokonferanser og direktesending.

Konfigurering av USB-sett

EOS M50, EOS M6 Mark II, PowerShot G7 X Mark III og tilbehørssettene deres er bygget for å gi klarere farger, høyere kvalitet og justerbar brennvidde. Det å gjøre EOS- eller PowerShot-kameraer til webkameraer for videokonferanser er flott for bedriftsansatte som jobber hjemmefra, venner som møtes og snakker sammen, og familier som møtes virtuelt.

Trinnvis veiledning til å konfigurere USB-settet – Trinn én:

Last ned EOS Webcam Utility-programvaren. Klikk på koblingen nedenfor for å laste ned programvaren.
Last ned for Windows
Last ned til Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Trinn to:

Så skal du koble kameraet ditt til hovedstrømmen. Sett inn DC-koblingen, og koble til strømadapteren, før du kobler kameraet til hovedstrømmen. Mange av kameraene våre er kompatible med hovedstrømadaptere som erstatter batteriene. Noen kameraer, for eksempel PowerShot G7 X Mark III-settet for videokonferanser, leveres med to batterier. Hvert batteri har opptil 100 timers driftstid, slik at du kan være tilkoblet overalt.

Step two:

Trinn tre:

Slå på kameraet.

Step three:

Trinn fire:

Sett kameraet i filmmodus, og bytt til auto. Dette sørger for at du alltid har riktig eksponering.

Step four:

Trinn 5:

Koble USB-kabelen til kameraet og én av USB-portene i datamaskinen.

Step five:

Trinn seks:

Plasser kameraet ditt på stativet, og vinkle det mot deg.

Step six:

Trinn syv:

Åpne videokonferanseplattformen din, og gå til videoinnstillingene. Klikk på EOS Webcam Utility i videoinnstillingene dine, og så er du klar. Du kan ikke bruke kameraets innebygde mikrofon med EOS Webcam Utility-programvaren, men du kan bruke den innebygde mikrofonen i datamaskinen eller høretelefonene for muntlig kommunikasjon.

Step seven:

Canon-sett for direktesending

Oppgrader webkameraet ditt med de nye Canon-settene for direktesending, for å få bedre bildekvalitet.

Trenger du litt hjelp?

USB-løsningene er kompatible med en rekke utvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for å gjøre det enda enklere har vi laget en kjøpsveiledning så du kan finne det Canon-kameraet som passer for deg.

Kjøpsveiledning

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533

Du er kanskje også interessert i …

Finn ut mer om Canons utvalg av kameraer og programvare, og hold deg tilkoblet hvor enn du er i verden.