How to use your Canon camera as webcam!

CANON-SETT FOR DIREKTESENDING

Slik bruker du Canon-kameraet ditt som et webkamera!

Med settene våre for videokonferanser og direktesending er det enklere å holde kontakten med familie, venner og kollegaer. De førsteklasses HDMI-settene våre for videokonferanser hjelper deg, uavhengig av om du sitter i et videomøte med en kunde eller om du direktesender at du spiller.

USB-sett for direktesending

USB-settene våre for videokonferanser er kompatible med en rekke utvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for å gjøre det enklere har vi laget sett for videokonferanser som inneholder alt du trenger.

Alt du trenger å gjøre, er å lese den enkle trinnvise veiledningen nedenfor om hvordan du konfigurerer USB-settene for direktesending. En siste ting verdt å nevne er at disse direktesendingssettene for Canon-kameraer fungerer godt sammen med populære plattformer for videokonferanser og direktesending.

Konfigurering av USB-sett

EOS M50, EOS M6 Mark II, PowerShot G7 X Mark III og tilbehørssettene deres er bygget for å gi klarere farger, høyere kvalitet og justerbar brennvidde. Det å gjøre EOS- eller PowerShot-kameraer til webkameraer for videokonferanser er flott for bedriftsansatte som jobber hjemmefra, venner som møtes og snakker sammen, og familier som møtes virtuelt.

Trinnvis veiledning til å konfigurere USB-settet – Trinn én:

Last ned EOS Webcam Utility-programvaren. Du kan laste ned denne programvaren ved å klikke på koblingene nedenfor.
Last ned for Windows
Last ned til Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Trinn to:

Så skal du koble kameraet ditt til hovedstrømmen. Sett inn DC-koblingen, og koble til strømadapteren, før du kobler kameraet til hovedstrømmen. Mange av kameraene våre er kompatible med hovedstrømadaptere som erstatter batteriene. Noen kameraer, for eksempel PowerShot G7 X Mark III-settet for videokonferanser, leveres med to batterier. Hvert batteri har opptil 100 timers driftstid, slik at du kan være tilkoblet overalt.

Step two:

Trinn tre:

Slå på kameraet.

Step three:

Trinn fire:

Sett kameraet i filmmodus, og bytt til auto. Dette sørger for at du alltid har riktig eksponering.

Step four:

Trinn 5:

Koble USB-kabelen til kameraet og én av USB-portene i datamaskinen.

Step five:

Trinn seks:

Plasser kameraet ditt på stativet, og vinkle det mot deg.

Step six:

Trinn syv:

Åpne videokonferanseplattformen din, og gå til videoinnstillingene. Klikk på EOS Webcam Utility i videoinnstillingene dine, og så er du klar. Du kan ikke bruke kameraets innebygde mikrofon med EOS Webcam Utility-programvaren, men du kan bruke den innebygde mikrofonen i datamaskinen eller høretelefonene for muntlig kommunikasjon.

Step seven:

Canon-sett for direktesending

Oppgrader webkameraet ditt med de nye Canon-settene for direktesending, for å få bedre bildekvalitet.

Trenger du litt hjelp?

USB- og HDMI-settene for direktesending er kompatible med en rekke utvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for å gjøre det enda enklere har vi laget en kjøpsveiledning så du kan finne det Canon-kameraet som passer for deg.

Kjøpsveiledning

Lær mer

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
FREMHEVET PRODUKT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Perfekt for vloggere, direktesendinger, videokonferanser og bloggere. Et kamera med trådløs tilkobling som tar opp enestående video og bilder som følgerne dine vil elske.

KJØP NÅ

Vis detaljer

G7X MK III Vlogging

Fengslende videoer som publikum vil elske

Ta landskapsbilder med 4K-klarhet. Spill inn sport i sakte film med høy bildefrekvens på opptil 120 bilder per sekund. Koble til en ekstern mikrofon for krystallklare lydopptak for dine reisevlogger. Strøm direkte i fantastisk kvalitet samtidig som du spiller, og oppgrader web-kameraet til videokonferanseanrop for bedrifter. Mulighetene med PowerShot G7 X Mark III er uendelige.

Les hele artikkelen her

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Du er kanskje også interessert i …

Finn ut mer om Canons utvalg av kameraer og programvare, og hold deg tilkoblet hvor enn du er i verden.