Canon skulderveske MS10

skulderveske MS10

Denne robuste, stilige og praktiske skuldervesken har plass til kamera, objektiv, kameratilbehør, nettbrett og andre personlige gjenstander, og beskytter tingene dine når du er på farten.

Canon Messenger Bag MS10

Fordeler

  • Ekte Canon-skulderveske – stilig, men diskret
  • Oppbevar kamerautstyret ditt trygt og lett tilgjengelig
  • Flyttbare skillevegger som gir plass til det du trenger
  • Robust og slitesterk
  • Komfortabel å bære med en justerbar skulderrem

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon skulderveske MS10

Stilig, men diskret


Denne offisielle Canon-skuldervesken er praktisk, av høy kvalitet og har en diskret design i moteriktig grå utførelse, preget Canon-logo i svart og Canon-rødt fôr.

Sikker oppbevaring og enkel tilgang


Sikker oppbevaring og transportering av kamera og utstyr takket være separate, polstrede rom og et hovedrom med glidelås. To magnetiske spenner holder lokket på plass, men kan raskt åpnes når du trenger tingene dine – så går du aldri glipp av et bilde.

Perfekt når du skal fotografere hele dagen


Takket være egen plass til ett kamera, to objektiver og ett nettbrett kan du ta med deg alt du trenger når du skal fotografere hele dagen. Hovedrommet har glidelåslukking og justerbare, polstrede skillevegger som gir deg fleksibel plass til alt utstyret ditt. I tillegg er det masse plass til personlige gjenstander og kameratilbehør i de utvendige lommene.

Robust og slitesterk


Skuldervesken er slitesterk, vannavstøtende og laget av kvalitetsmaterialer som er nøye testet, og den har en slitesterk overflate og robuste festeanordninger.

Komfortabel å bære


En solid og polstret skulderrem med justerbar lengde gir maksimal komfort når du bærer en full veske mens du er på farten

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon skulderveske MS10, funksjonene og hva den kan gjøre.

skulderveske MS10 Omtale