point and shoot photography

Pek og klikk-kameraer

Canon har det beste pek og knips-kameraet for deg – et som er slankt, stilig og lite nok til å få plass i lommen eller vesken.

Stilige kompaktkameraer som gjør inntrykk

Vis frem stilen din med et IXUS-kompaktkamera. IXUS-serien med slanke og stilige kompaktkameraer har et kamera som passer til stilen din, med funksjoner som passer til livsstilen din.

stylish photography

Optisk zoom av høy kvalitet med Intelligent IS

Fotografer motiver i imponerende detalj med optisk zoom. Justerbar Intelligent IS sørger for skarpe bilder og jevne filmer.

Enkel deling og fjernstyrte opptak via Wi-Fi

Wi-Fi med dynamisk NFC gjør det mulig å koble til og dele med kompatible smartenheter eller laste rett opp til sosiale medier fra kameraet. Bruk Canon Camera Connect-appen på smarttelefonen til å fjernstyre kameraet trådløst.

Kompakte Wi-Fi-kameraer

sharing photography

Ta bilder og vær kreativ med enkelhet

Smart Auto velger automatisk de optimale innstillingene for deg, uansett motiv. Utfold deg kreativt med kunstneriske og morsomme kreative modi.

miniature effect

Miniatyreffekt

Creative Shot

Kreative opptak gjør det enkelt å være original. Funksjonen tar fem ekstra bilder av bildet ditt med kunstneriske og overraskende effekter.

mill photography

#FreeYourStory

Vær dristig. Vær uttrykksfull. Vær original. Vis oss livet gjennom objektivet ditt. Enten du fotograferer, filmer eller skriver ut, vil vi se ditt unike perspektiv på verden, slik du har foreviget det.

Lær mer

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Alle funksjoner er ikke tilgjengelige på alle kameraer.