Canon wi-fi compact cameras

Wi-Fi-kompaktkameraer

Hold deg tilkoblet på farten med Wi-Fi-kompaktkameraer. Du kan laste opp, skrive ut og sikkerhetskopiere bilder til smartenheter med ett tastetrykk.

Connect camera with smarphone

Koble til med smarttelefoner og nettbrett

Canon Camera Connect-appen gjør at du kan koble Wi-Fi-kameraet til smarttelefoner og nettbrett. Last opp bilder på stedet eller lagre dem på mobilenheter ved hjelp av Wi-Fi-knappen som gir rask tilgang til kameraets Wi-Fi-funksjoner.

Se video

Finn ut mer om Canon Camera Connect-appen

Hold deg tilkoblet med Bluetooth®

Gled deg over enkel aktivering av Wi-Fi-tilkobling med Bluetooth® lavenergiteknologi, som opprettholder en konstant tilkobling mellom det Bluetooth-utstyrte Wi-Fi-kameraet ditt og kompatible smartenheter**.

Camera connection with Bluetooth

Enkel fjernkontroll og -bildevisning

Juster lukkeren, optisk zoom og blits, og vis bilder i sanntid på smarttelefonen. Ta flotte naturbilder eller selfies med Fjernstyrt fotografering via Canon Camera Connect-appen.

Wireless remoote shooting

Vær tilkoblet

Overfør dine siste opplevelser til Connect Station CS100 med én enkelt berøring på NFC-kameraet. Kos deg med bilder og filmer Full HD på TV-en din og dele dem med venner over Internett.

Finn ut mer om Connect Station CS100

Connect station CS100

Koble til og skriv ut

Du kan også skrive ut bilder fra Connect Station eller overføre bilder trådløst fra kameraet til kompatible skrivere.

Print images

Du kan geotagge bilder via mobil-GPS

Bruk GPS-utstyrte smartenheter, slik at du kan geotagge bilder som er tatt med kameraet. Slik kan du holde oversikt over minneverdige steder. Camera Connect-appen logger posisjonen din og synkroniserer med kameraet for å bygge inn posisjonsdata i hver bildefil.

Geotag images

Funksjonene Direkte Internett-deling, Image Sync og Send via server krever at du har en image.canon-konto. Det er ikke sikkert at image.canon støttes i alle land og regioner. Gå til www.canon-europe.com/cig hvis du vil ha mer informasjon.

Wi-Fi-tilkoblingen og -funksjonene varierer mellom ulike modeller og regioner. iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. YouTube, Android og Google Disk er et registrert varemerke for Google Inc.

Facebook og F-logoen er registrerte varemerker for Facebook Inc. Twitter er et registrert varemerke for Twitter Inc.
FLICKR-merket er et registrert varemerke for Yahoo! Inc.

Bluetooth-ordmerket og logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker fra Canon Inc. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.

**Krever en smartenhet som er utstyrt med Bluetooth versjon 4.0 (eller nyere). Krever også en smartenhet som kjører operativsystemet iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere)