Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Den enkle måten å lyssette bildene dine på, med et dreibart blitshode for allsidig og kreativ belysning og naturlige resultater innendørs.

Handle nå

Det har aldri vært enklere å ta flotte blitsfotografier

Skap et naturlig utseende med indirekte blits via vegger og tak, eller ved å fjernutløse Speedlite EL-100 fra kameraet. En enkel Auto-modus tar seg av det tekniske slik at du kan ta bedre blitsfotografier av begivenheter og familie og venner.

Finn ut mer

Canon Speedlite EL-100

Blitsfotografering på en enkel måte

Med Speedlite EL-100 kan du enkelt lyssette innendørs- og utendørsbilder. Den gir mer kraft enn en innebygd blits, og har et programhjul som gjør den enkel å sette opp og bruke. Med funksjonen for indirekte blits med både horisontal og vertikal retning får du flotte og kreative resultater innendørs.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Bli kreativ

Når du er klar til å slippe kreativiteten skikkelig løs, har Speedlite EL-100 noen flotte funksjoner du kan prøve. For eksempel stroboskopisk blits som fryser motivet i raske serier, og et andre gardinsynk-program som fremhever følelsen av hastighet – begge er ypperlige til å ta bilder av motiver i bevegelse.

Kompakt og kraftig

Speedlite EL-100 drives av AA-batterier og veier bare 190 g, og dermed er den kompakt og lett nok til å bruke på familiebegivenheter og andre hendelser. Den har et ledetall på 26 og en manuell zoom som kan justeres for optimal lysspredning.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Trådløs funksjon gir mer kreativ belysning

Hvis du vil ha mer tredimensjonale lyseffekter, kan du bruke Speedlite EL-100 som en optisk trådløs sender for å utløse blitser fra forskjellige steder, eller du kan ta Speedlite EL-100 av kameraet og bruke det som en optisk mottaker du kontrollerer fra kompatible EOS kameraer.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon har som mål å oppnå null CO2-utslipp som følge av vanlig drift innen 2050

Dette kan vi oppnå gjennom en gjennomsnittlig forbedring på 3 % per år i CO2-utslippsforbedringsindeksens livssyklus per produkt. Hvis dette opprettholdes, vil det utgjøre en reduksjon på omtrent 50 % fra 2008-nivåene innen 2030. Vi anerkjenner at dette er i tråd med reduksjonsnivået som kreves av Parisavtalen.

Vi kommer til å fortsette å gjennomføre målvurderinger fra et langsiktig perspektiv, for å kontrollere bidraget vårt til et samfunn med mindre CO2-utslipp.

Finn ut mer

Spesifikasjoner

Automodus

For enkel blitsfotografering

Ledetall 26 (ISO 100, m)

Mye kraft

Indirekte blits

Vertikal og horisontal justering

Optisk sender/mottaker

For ekstern blits

Vekt

190 g

Se fullstendige spesifikasjoner

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Innholdet i esken

Speedlite EL-100

Myk veske

Ministativ

Brukerhåndbok

Du er kanskje også interessert i …

Canon Speedlite EL-100
Omtale