superzoom photography

Superzoomkameraer

Kom nærmere strålende detaljer, uansett hvor du befinner deg, med en kraftig superzoom som er innebygd i et kompakt kamera.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Et PowerShot-kamera som ligger fint i håndflaten, og som kan fange opp magiske familie- eller naturøyeblikk ved 100 mm, 400 mm1 eller digitalt utvidet 800 mm.

 1Brennviddene som er nevnt, er tilsvarende 35 mm.

Finn ut mer

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Fortell historien din i 4K med et kraftig reisekamera med 40x superzoom

Finn ut mer

Lifestyle Walker Standing River

Kraftig 20x optisk zoom i et kompakt kamerahus

Ta opp spesielle øyeblikk med imponerende klarhet og skarphet med den nyeste optiske kvaliteten fra Canon. Kom nærmere med ZoomPlus, som bruker den nyeste teknologien til å doble kameraets zoomområde.

powerful optical zoom

En intelligent optisk bildestabilisator

Ta bilder med full zoom, eller fang øyeblikkene med håndholdt fotografering i svakt lys med Intelligent IS. Med Dynamisk IS kan du filme spektakulære stødige filmer selv når du er i bevegelse.

full zoom photography
sport photography

Mist aldri motivet av syne ved zooming

Dyreliv og idrettsstjerner holder seg sjelden i ro. Zoom Framing Assist hjelper deg med å holde følge med dem. Bare trykk på en knapp, så zoomer kameraet ut av rammen, slik at du kan finne igjen motivet, og når du slipper knappen, zoomes det automatisk inn igjen.

Se video

Fang livet akkurat som du ser det

Fang inn atmosfæren med Canons nyskapende HS System. En eksklusiv sensor med høy følsomhet og kraftig DIGIC-prosessor sørger sammen for det aller beste innen bildekvalitet, i alle situasjoner.

beach photography

Enkel deling og fjernstyrt fotografering med Wi-Fi

Del verkene dine ved hjelp av Wi-Fi med dynamisk NFC som gjør det mulig å koble til og dele med kompatible smartenheter med bare ett trykk. Ta flotte naturbilder eller selfies med Fjernstyrt fotografering via Canon Camera Connect-appen.

Oppdag våre kompakte Wi-Fi-kameraer

dynamic nfc
train photography

Eksperimenter med manuell kontroll

Utvikle fotoferdighetene, og få full kreativ kontroll med manuelle innstillinger (Av, Tv og M), som lar deg leke deg med lukkerhastighet og blenderåpning.

Hybrid Auto og Story Highlights

Med Hybrid Auto kan du sikte og knipse for å ta flotte bilder. Funksjonen sikrer skarphet, detaljer og farger automatisk i hvert eneste bilde. Bruk Story Highlights til å lage en morsom videooppsummering av dagen eller et arrangement.

sx720 hs photography

Alle funksjoner er ikke tilgjengelige på alle kameraer.