BIRD CALLING FILMS

Du vet kanskje hvordan fuglen du vil fange med kameraet ser ut. Men vet du hvordan den høres ut?

Nedenfor finner du samlingen av filmer med fuglerop som vil hjelpe deg å ta de perfekte bildene av fugler i deres naturlige miljø – ved å vite hva du skal lytte etter.

BIRD CALLING FILMS

Spill av video
Launchfilm

Du vet hvordan de ser ut - men vet du hvordan de høres ut?

Vi har laget fuglekallvideoene for å hjelpe deg med å identifisere fugler i deres naturlige miljø. Du vet kanskje hva du skal se etter, men fuglelydene er like unike og kan hjelpe deg med å identifisere hvilken retning du skal peke kameraet.
Common tern

Fang helt skarpe fugler

Få alltid et skarpt motiv med Dual Pixel CMOS AF ll som gjenkjenner mennesker, dyr og kjøretøy. Autofokusen sporer til og med flygende fugler eller uforutsigbare bevegelser - for å sikre at du får den beste skarpheten.

Coot

Skarphet - selv ved bevegelse

Når du vil ta det perfekte bildet, kan forholdene være mindre enn perfekte. Med opptil 8-trinns bildestabilisering kan du håndtere bilder med lang eksponering og ta bilder mens du er i bevegelse med redusert kamerarystelse. Systemet hjelper også med å justere skrånende horisonter og beholde motiver skarpe mens du panorerer eller tar vakre panoramabilder av en flokk fugler eller dyreliv.

Wagtail

Fang hver eneste detalj med 4K i 60p

Få den jevneste flyturen i sakte film fra 120p i Full HD. Du trenger ikke bekymre deg for hvor lang tid det tar før fuglen dukker opp – du får suveren skarphet med lange opptak for kreativ frihet.

Whopper swan

Stillegående og raske serieopptak opp til 30 fps

Med den elektroniske lukkeren kan du få et fantastisk resultat uten å skremme bort motivet – fordi det fanger fantastisk kvalitet i total stillhet. Både med AF-sporing og autoeksponering. Er du klar en tur i naturen?

Canon EOS R-system

Med over 30 år med EOS-innovasjon og design, setter EOS R-systemets banebrytende objektivfatning den nye standarden for fremtidige kameraer. EOS R-systemet tilbyr den raskeste autofokusen i verden og gir nye nivåer av funksjonalitet for profesjonelle og avanserte EOS-brukere, med raskere kommunikasjon mellom objektiv og kamera, som redefinerer bilde- og videoskaping.