Canon Club

Martin Bissigs forhåndsinnstillinger for reise

Forvandle bildene dine med disse fem forhåndsinnstillingene, også kjent som filtere og presets, som er utviklet av en Canon Ambassador. Utnytt det kreative instinktet ditt med Canon.

BACK IN TIME

Forhåndsinnstillingen «Back in Time» tar deg med til en klassisk epoke som gjenskaper Sri Lankas rike fortid i fantastisk sort-hvitt. Fyll bildene dine med høy kontrast og bevisst støy, og få et eldet utseende som forteller historier fra gamledager. For å få optimale resultater kan du overeksponere bildene i Lightroom, lene deg tilbake, og se dem forvandle seg til tidløse mesterverk.

FØR

ETTER

CALIFORNIA DREAMING

Opplev den evige sommeren i Califorina med forhåndsinnstillingen «California Dreaming». Dette magiske støvet dusjer bildene med varme pastellfarger, og gir en perfekt balanse mellom glødende sollys og myke skygger. Nyt den avslappede California-livsstilen i hvert eneste klikk, og forvandle bildene dine til solfylte bilder fra den ikoniske vestkysten i USA.

FØR

ETTER

DUSTY DAYS

Ønsk den solfylte, tørre skjønnheten i Saudi-Arabia velkommen med forhåndsinnstillingen «Dusty Days». Dette unike verktøyet gir bildene dine en varm, rødbrun fargetone som passer perfekt til landskap, portretter og stemningsfulle historier. Selv ved skarpt sollys sørger «Dusty Days» for at bildene dine fylles med den fengslende sjarmen ved det øde landskapet.

FØR

ETTER

THE FREEZER

Legg ut på en visuell reise inn i det isfylte hjertet av Grønland med forhåndsinnstillingen «The Freezer». Dette unike verktøyet forbedrer bildene dine med rene hvitfarger og slående kontrast i høylyset, samtidig som de livlige fargene bevares uten at det blir overveldende i de lysere delene. Fang den arktiske skjønnheten der levende farger danser over et rent og ishvitt lerret.

FØR

ETTER

THE PILGRIM

Fordyp deg i Tibets åndelige stemning med forhåndsinnstillingen «The Pilgrim». Denne forhåndsinnstillingen er laget for å berike fargene og gjenspeile de lysende fargetonene i bønneflagg, gamle hus og frodige regnskoger, og den får frem skjulte detaljer i mørke bilder med profesjonelt hevede sorttoner. Opplev Tibets livlige fargetoner, og gjør bildene dine om til detaljerte og fargerike skildringer fra et mystisk land.

FØR

ETTER

Canon Ambassador Martin Bissig.

CANON AMBASSADOR

Martin Bissig

Finn ut mer om Martins karriere og hva han har i utstyrsvesken sin fra Canon.