digital

Digital

Ta Canon videre med eksepsjonell digital ekspertise

Søk i våre stillinger

Hva vi gjør

Tror du at du har den digitale kunnskapen som kreves for å utvikle vår merkevare ytterligere? De digitale teamene våre samarbeider tett med marketing og PR for å utvikle og distribuere digitale marketingstrategier, ledelse og ekspertise. Enten du arbeider med analyse, innholdsutvikling eller prosjektledelse, vil du skape bedre opplevelser for kundene våre.

Volcano

Nyskapende tenkere og strategiske talenter

I det digitale rommet

Se video

Møt teamet

Oppdag den enestående historien bak de strålende talentene.

Gaurav

E-Commerce Designer - Gaurav

"Vi er i ferd med å bli en mer levende og ungdommelige arbeidsplass […] Her har vi samlet ekspertise innenfor så mange forskjellige områder, men alle er spente på å få høre hva du holder på med."

Se video

Moatez

Digital marketing – Moatez

"Med tanke på overgangen til det digitale har Canon posisjonert seg perfekt for å ta neste skritt og fortsette å være en del av livene til kundene våre – og det er noe jeg syns det er spennende å få være en del av."

Se video

Kom og jobb med oss

Vi vil ha smarte problemløsere som kan forbedre våre digitale plattformer og skape gode digitale marketingkampanjer. Som en del av vårt digitale team vil du være med på å utvikle digitale strategier og løsninger som styrker vår merkevare – og gir deg et sterkt grunnlag for å utvikle en enestående karriere.

fullbleed

Søk i de digitale stillingene våre

Kom og se hvor du passer inn


Se våre stillinger