PowerShot_G16

Slik søker du


Søk i våre stillinger

Forvent det eksepsjonelle med en karriere hos Canon.

Vi vet at å søke på en jobb kan være et stort skritt inn i det ukjente, så vi har forenklet rekrutteringen for å gjøre det så problemfritt som mulig. Det er bare noen få trinn mellom deg og en verden av enestående muligheter ... Denne infografikken viser deg hvordan søknadsprosessen fungerer.

Search_01

Søk

Søk gjennom jobbportalen vår for å finne den ideelle stillingen for deg.


Søk i våre stillinger

icon
Apply_02

Send søknad

Send inn søknaden, så vil vi bekrefte mottak innen kort tid.

Send søknad nå

icon
Interviews_03

Intervjuer

Vi vil informere deg om statusen til søknaden. Hvis du blir kalt inn til intervju, tar vi sikte på å gjennomføre maks to utvalgsrunder, som vanligvis omfatter en presentasjon og en teknisk test.

icon
Feedback_04

Tilbakemelding

Du får tilbakemelding fra oss (og forhåpentligvis et muntlig tilbud) vanligvis innen avtalt tid etter det siste intervjuet.

icon
Offer_05

Tilbud

Du vil motta et skriftlig tilbud, en velkomstpakke og fullstendig introduksjonsinformasjon på e-post og/eller i posten innen 3–5 dager.

icon
Onboarding_06

Introduksjon

Vi holder kontakten mens du venter på å starte. Hvis du har spørsmål, er det bare å si fra. Vi vil gjøre vårt beste for å sørge for at opplevelsen blir så hyggelig som mulig. Gleder oss til å ha deg meg på laget.

icon
Tips til søknad og intervju

Tips til søknad og intervju

Vanlige spørsmål

Spørsmål. Hva skjer med søknaden min?

A. Du vil få et varsel via e-post når vi har mottatt søknaden din. Rekrutteringsrådgiverne våre vil ta kontakt med deg ved viktige stadier under hele prosessen for å organisere intervjuer og oppdatere deg om fremdriften. Hvis du vil vite mer, kan du ta kontakt med Canons rekrutteringsrådgiver.

Spørsmål. Finansierer dere visum eller flytting?

A. Nei. Vi prøver å forfremme internt der det er mulig, eller rekruttere lokalt. Kontroller at du har relevante visa, tillatelser eller rettigheter for å arbeide i landet du søker for siden rådgiverne våre vil be om bevis på dette.

Spørsmål. Hvordan kan jeg få informasjon om fremtidige Canon-muligheter?

A. Registrer deg her, så vil vi gi beskjed om fremtidige Canon-muligheter i hele EMEA.

Spørsmål. Hvor kan jeg finne internasjonale Canon-jobber utenfor EMEA?

A. Dette nettstedet gir informasjon og karrieremuligheter for hele Europa, Midtøsten og Afrika. Hvis du vil ha mer informasjon om karrieremuligheter, produkter og støttetjenester utenfor EMEA, kan du gå til det offisielle Canon-nettstedet for landet ditt / regionen din, som du finner her.

Spørsmål. Hvor kan jeg finne informasjon om lønn og fordeler?

A. Canon tilbyr bonusprogram som er skreddersydd for lokale markeder i hele EMEA. Rekrutteringsrådgiveren eller HR-kontaktpersonene i landet ditt vil kunne forklare disse detaljene under søknadsprosessen.

fullbleed

Søk i våre stillinger

Kom og se hvor du passer inn


Se våre stillinger