Marketing & PR

Markedsføring og PR

Ta et eksepsjonelt merke til enda større høyder

Søk i jobbene våre

Hva vi gjør

Tror du at du kan hjelpe oss med å bidra til vekst for merket vårt? Vi er teamet som utvikler og leverer planer som begeistrer både kundene våre og media. Fra planlegging og skaping av innhold som er nyttig, engasjerende og meningsfullt i flere kanaler til den strategiske utviklingen og distribusjonen av digitale strategier, vil du oppdage enestående muligheter for å styrke merkevaren vår på nye og spennende måter.

We're proud of what we do

Vi er stolte av det vi gjør

Og vi vil fortelle verden om det

Se video

Møt teamet

Oppdag den enestående historien bak de strålende talentene.

Marketing Manager - Tracey

Markedsføringsansvarlig – Tracey

"Jeg er omgitt av lidenskapelig engasjerte mennesker. Jeg vil at folk skal bli inspirert av kampanjene og kommunikasjonen jeg skaper."

Se video

Business Planning - Evelyn

Forretningsplanlegging – Evelyn

"Jeg liker samarbeidet og kontakten mellom de nasjonale organisasjonene og det europeiske hovedkontoret vårt. Nå støtter jeg de europeiske landene med aktivitetsplanleggingen, budsjettene og markedsanalysene deres."

Se video

Arbeid med oss

Vi ser etter analytiske tenkere med en lidenskap for å lage inspirerende budskap og lansere smarte kampanjer. Som en del av markedsførings- og PR-teamet vil du styrke Canons merkevare ved å fremme tjenestene og løsningene våre og styre omdømmet vårt, og til gjengjeld vil vi hjelpe deg videre med karrieren din.

Search our Marketing & PR jobs

Søk i markedsførings- og PR-jobber

Kom og se hvor du passer inn


Se rollene våre