Sales & Consulting

Salg og rådgivning

Bidra til vekst i kundenes virksomheter ved hjelp av enestående tjenester og løsninger

Søk i jobbene våre

Hva vi gjør

Har du en lidenskap for bildebehandling? Ønsker å hjelpe kunder med utvikle enestående bedrifter? Hos Canon blir du en del av et team som selger globalt anerkjente tjenester og løsninger. Enten du er kundebehandler for direkte eller indirekte forretningskunder eller har en salgskonsulentrolle, vil du finne gode muligheter til å fremme karrieren din samtidig som du hjelper kundene med å utvikle bedriftene til neste nivå.

We make businesses exceptional

Vi gjør bedrifter eksepsjonelle

Med nyskapende produkter og løsninger

Se video

Møt teamet

Oppdag den enestående historien bak de strålende talentene.

Senior Account Manager - Matthew

Senior kundeansvarlig – Matthew

– Vi er svært spesialiserte i det vi gjør, men vi har alle et felles mål [ …] Fordelene har omfattet noen fantastiske turer, inkludert Barcelona, Dubai og min personlige favoritt, Rio. Alt dette har gjort i forbindelse med en jobb jeg liker."

Se video

Account Manager - Steve

Kundeansvarlig – Steve

"Jeg er stolt av å kunne levere løsninger for å håndtere forskjellige problemer hos kundene våre, enten det gjelder bilder, kommunikasjon eller dokumentadministrasjon."

Se video

Arbeid med oss

Vi ser etter lidenskapelig engasjerte mennesker med utmerkede sosiale ferdigheter, et ønske om å lykkes og vilje til å lære. Som en del av salgs- og rådgivningsteamet vil du arbeide med kunder for å utvikle bedriftene deres med de nyskapende tjenestene og løsningene våre,og vi hjelper deg med å ta salgskarrieren til neste nivå.

Search our jobs

Søk i salgs- og markedsføringsjobber

Kom og se hvor du passer inn


Se rollene våre