Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Canons nyeste nettside for utviklerstøtte er fullpakket av nyttige ressurser for programvareutviklere, enten det er for bedriftsløsninger eller digital bildeteknologi.

Utforsk Developer Programme-nettsiden

Støtte for programvareutviklere

Canon har svært god erfaring med å utvikle skreddersydde og fullintegrerte programvarer for et stort utvalg kunder, produkter og løsninger. Nå har utviklerfellesskapet et sted å utforske en rekke av de tilgjengelige ressursene, slik at nyskapende ideer kan bli til virkelighet. Canon Developer Programme er en spennende, ny måte tredjepartsbedrifter og app- eller programutviklere kan jobbe sammen med Canon-teknologi på, som gir mer verdifulle løsninger til kunder med utfordrende krav.

Som registrert utvikler kan du tilby kundene dine et enormt utvalg av skreddersydde tilleggsfunksjoner og tilpasninger for bedrifts- og teknologiproduktene til Canon. Integrer Canon-produkter i kundens spesifikke arbeidsflyt ved å ha tilgang til SDK-er og API-er, for å levere nyskapende løsninger og utvide Canons økosystem.

Image

Fordeler

Full støtte for utviklere

Jobb tett sammen med Canon for å komme frem til unike løsninger på kundenes krav, i utviklerportalen til Canon. Inkludert i ressursene er støtte og direkte assistanse, i tillegg til vanlige spørsmål og tekniske rapporter.

Stort utvalg av løsninger

Canons SDK-er, API-informasjon og mange andre ressurser kan lastes ned av registrerte utviklere for å muliggjøre skreddersydd og nyskapende utvikling av en rekke Canon-produkter og programvarer.

Optimaliser kundenes arbeidsflyt

Vær en del av et banebrytende fellesskap og ha en viktig rolle for kundene våre, ved å bidra til å utvide Canons økosystem.

Image

Finn ut mer og bli med i programmet

FINN UT MER