Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Vanntett*, 10x kikkert av førsteklasses kvalitet med Canons klare optikk i L-serien og optisk bildestabilisering som gir en svært stødig avbildning i selv de mest ekstreme værforhold.

Fordeler

  • Førsteklasses, klar, 10x kikkert i L-serien
  • Vanntett* og tøff til bruk i ekstreme værforhold
  • Bildestabiliseringen gir vært stabil avbildning
  • Stor 4,2 mm utgangspupill gir klar avbildning
  • Komfortabel, 16 mm lang øyestøtte
Binoculars

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon 10x42L IS WP

Klar, førsteklasses 10x kikkert som passer perfekt til bruk i lite lys


Den førsteklasses kikkerten med høy kontrast og 10x forstørrelse har Canons presise optikk i L-serien og to UD-glasselementer (Ultra-low Dispersion) samt Super Spectra-objektivbelegg for å gi en svært klar visning. Utgangspupillen på 4,2 mm gir deg et klart synsfelt selv ved dårlige lysforhold

Vanntett* og tøff til bruk i ekstreme værforhold


Kikkerten er fullstendig vanntett* ved hjelp av værforsegling med JIS 7-klassifisering for å tåle selv det tøffeste været. Den har et utpreget, godt grep i vått vær og et robust gummibelegg som gjør at du kan ta med kikkerten på alle slags turer. Et spesielt metallisk belegg på alle utvendige overflater hindrer dugg på linsene.

Svært stabilt synsfelt


Nyt den bemerkelsesverdig stabile visningen du får fra Canons bildestabilisatorteknologi (IS). Den motvirker flere ulike typer risting når du holder kikkerten i hånden, eller bruker den på kjøretøy eller båter i bevegelse. Bittesmå gyroskoper i kikkerten registrerer selv de minste bevegelsene, og det vribare prismet flytter på seg for å korrigere brytningsvinkelen til innkommende lys.

Det vakre synsfeltet gjør det enkelt å få øye på motivet


Se en vakker, klar og flat synsvinkel med lav forvrenging fra kant til kant med et sjenerøst 59,2° virtuelt synsfelt og Canons akromatiske feltrettelsesobjektiv. Se hele synsfeltet med 16 mm lang øyestøtte, som passer perfekt for de som bruker solbriller eller briller med styrke.

Utformet for å være brukervennlig og komfortabel


Utformingen har øyemuslingforlengere i gummi som kan tilpasses til en komfortabel, balansert avbildning, og en ring for jevn fokusjustering som gjør det enkelt å kontrollere kikkerten med en fingertupp fra begge hender. En korrigeringslås hindrer utilsiktede feil ved diopterjustering.

*Vanntetthet i JIS grad 7

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon 10x42L IS WP, funksjonene og hva den kan gjøre.