Canon 12x36 IS III

Kraftig, bærbar kikkert med 12x forstørrelse som får deg nærmere småfugler og egner seg til visning for lange avstander.

Fordeler

 • Kraftig og bærbar kikkert som tar deg 12x nærmere målet

 • Svært stødig avbildning takket være en kraftig optisk bildestabilisator

 • Presis Canon-optikk som gir høy oppløsning og nøyaktig fargegjengivelse

 • Godt balansert design med gummiutførelse gjør kikkerten robust og komfortabel

 • Ideell til fuglekikking, reiser og sport

GALLERY_12x36 IS III_Lifestyle

Detaljerte funksjoner

 • Kraftig og bærbar kikkert som tar deg 12x nærmere målet

  Denne kraftige og bærbare kikkerten gir deg en intens og klar avbildning av motiver som er langt unna og knapt synlige. Den er enkel å bære med seg uansett hvor du drar, og passer perfekt til reiser, fuglekikking og publikumsvennlig sport.

 • En svært stødig avbildning takket være den kraftige optiske bildestabilisatoren

  En kraftig optisk bildestabilisator veier raskt og nøyaktig opp for mange ulike typer risting og bevegelse. Den veier også opp for risting mens du panorerer for å følge motivet eller mens du sitter i et kjøretøy i bevegelse. Takket være kraftig redusert strømforbruk kan du bruke kikkerten kontinuerlig i 9 timer med ett sett batterier*.

 • Presis optikk gir utmerket avbildning i høy oppløsning

  Canons presise optikk gir utmerket kvalitet med høy oppløsning og lite bildeforvrengning. Optikken har samme Super Spectra-belegg som i Canons anerkjente EF-objektivserie, og gir deg en avbildning med klar, høy kontrast med nøyaktig fargegjengivelse samtidig som den eliminerer uønskede interne refleksjoner som forårsaker dobbeltkonturer og lysskjær.

 • Flott synsfelt fra kant til kant

  Takket være feltrettelsesoptikk og Porro II-prismer får du et flott synsfelt med en klar, flat avbildning med lite forvrengning helt ut til kantene. Du kan se hele synsfeltet komfortabelt med den lange øyestøtten på 14,5 mm – ideelt for deg som bruker briller.

 • Balansert, brukervennlig, robust og komfortabel design

  Kikkerten er utformet for å være brukervennlig, robust og komfortabel med førsteklasses grep og store øyemuslinger i gummi, noe som gir en komfortabel, balansert avbildning. Bildestabilisatorknappen og ringen for jevn fokusjustering er lett tilgjengelige fra begge sider, og det store, robuste, ytre gummibelegget gjør kikkerten enkel å gripe og håndtere. *Testet i henhold til Canons standard testmetoder. Du finner detaljert informasjon i spesifikasjonene.

Canon 12x36 IS III
Omtale