Canon HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 tar opp video i full HD-kvalitet på SDHC-minnekort, ideelt til deling av opptak. En rekke avanserte funksjoner kombinert med en 8,0 megapiksel CMOS-sensor og DIGIC DV III gir suveren bildekvalitet.

Fordeler

  • 8,0 megapikslers Canon HD-kamerasystem
  • Opptak på SDHC-minnekort
  • Instant AF og Super Range optisk bildestabilisator
  • Manuell kontroll
  • Videoklipp, Ansiktsgjenkjenning og Pre REC-funksjon
  • x.v.Color og 25p
  • 8 megapikslers stillbilder
  • Overlegen lyd
  • Mini avansert tilbehørssko
  • Redigeringsprogram

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon HF S100

Canon HD-kamerasystem


Få imponerende HD-bilder med Canons HD-kamerasystem som består av en 8,0 megapikslers full HD CMOS-sensor, et Canon HD-videoobjektiv (58 mm filterdiameter) med 10x optisk zoom og en DIGIC DV III-prosessor.

Opptak på minnekort


Ta opp direkte på SDHC-minnekort med høy kapasitet. Bruker du den mest effektive opptaksinnstillingen, får du plass til over 12 timer med HD-film på et 32 GB minnekort. Ønsker du maksimal kvalitet, tar du opp med 24 Mbps. Kortene er perfekte til å dele med andre.

Avanserte opptaksfunksjoner


Canons unike Instant AF-system gir meget presis og hurtig fokusering. Super Range optisk bildestabilisator motvirker nesten alle typer kamerarystelser og gir stødige opptak.

Avansert kontroll


En egendefinert knapp lar deg aktivere én av fem variabler som kan tilordnes det manuelle funksjonshjulet, deriblant fokusering, eksponering og lydnivå. Andre avanserte kontroller omfatter grense for automatisk styrkeregulering (Auto Gain Control), som du vanligvis kun finner på profesjonelle videokameraer, samt sebramønster og utdata for fargestolpe/testtone.

Flotte videoer på en enkel måte


Med Videoklipp-programmet tas det opp 4-sekunders videoer, som du senere kan sette sammen i en spilleliste. Spill av montasjen med videoklipp med filmmusikk som du selv velger. Teknologien for ansiktsgjenkjenning registrerer opptil 35 ansikter i bilderammen og optimaliserer automatisk innstillingene for best mulig resultat. Med Pre REC-funksjonen får du med de foregående tre sekundene når du trykker på opptaksknappen, og slik at du aldri går glipp av et spesielt øyeblikk.

Velg din farge


DIGIC DV III-støtter x.v.Color som gir dypere, fyldigere fargetoner når filmene vises på en kompatibel HD-TV. 25p Cinema-innstillingen gir et uttrykk som minner om tradisjonell film. Innstillingen gir også bedre opptaksytelse i lite lys.

Stillbildeopptak


Videokameraet har et eget program for fotografering av stillbilder med høy oppløsning på opptil 8 megapiksler. Med programmet for dobbelt opptak kan du ta 6 megapikslers stillbilder mens du filmer. Med Bildeserie-funksjonen gjøres ett sekund med video om til 25 stillbilder.

Bedre lyd


Ta opp suveren lyd og følg med på opptaket ved å bruke mikrofoninngangen og hodetelefonkontakten. Du kan kontrollere lyden manuelt, noe som byr på flere muligheter.

Utvidbart system


Det finnes et utvalg av eksternt tilleggsutstyr du kan koble til den lille, avanserte tilbehørsskoen, blant annet mikrofoner og videolys.

Programvare


Det brukervennlige PIXELA™-programmet som leveres med videokameraet, gir enkel redigering og deling av filmer. Med Canons DVD-brenner DW-100 (selges separat) brenner du DVD-er med et enkelt knappetrykk.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon HF S100, funksjonene og hva den kan gjøre.