Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Dette videokameraet er kompakt og lett, har Dual Pixel CMOS AF på en Super 35 mm-sensor og tar opp film i Full HD opptil 50P/59,94P med en utrolig 12 trinns dynamisk rekkevidde, opptil maksimal tilsvarende ISO på 204 800.

Fordeler

  • Full HD-film av høy kvalitet
  • Flotte resultater i svakt lys
  • Avansert autofokus og bildekontroller
  • Enkelt, eksternt oppsett og installering
  • Fleksibel utforming

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon ME200S-SH

Full HD-film av høy kvalitet


ME200S-SH har en 8,29 megapikslers Super 35 mm CMOS-sensor og kan filme i Full HD 1080p/1080i/720p som kan tas opp på en ekstern opptaker med opptil 12 trinns dynamisk område i Canon Log eller Wide DR-innstilling. Mindre uskarphet fra bevegelser med støtte for bildefrekvenser på opptil 50P/59,94P gir muligheten for opptak i sakte film.

Flotte resultater i svakt lys


ME200S-SH er perfekt for å filme i mange situasjoner, som i lav belysning og for fjernstyrt bruk i lys-kritiske situasjoner, takket være en maksimal tilsvarende ISO på 204 800. Det kan også ta opp infrarødt lys ved å bruke et infrarødt filter som kan trekkes inn og kan aktiveres med et knappetrykk.

Avansert autofokus og bildekontroller


ME200S-SH har Dual Pixel CMOS-autofokus, dermed får du muligheten for kontinuerlig AF med kompatible EF-objektiver. Denne sensorbaserte fasedeteksjons-teknologien er skapt for å gi kontinuerlig jevnt fokus med høy ytelse. Den unike Canon-teknologien hjelper deg med å få flest mulig kreative muligheter ut av dine lyssterke objektiver og grunn dybdeskarphet. Elektronisk styrte ND-filtre gir deg dessuten mer kontroll over bildet ditt. Du kan også lagre flere egendefinerte bildeinnstillinger og bruke de igjen senere.

Enkelt, eksternt oppsett og installering


Det kompakte og lette ME200S-SH har omfattende tilkoblingsmuligheter for skjerm, visning på ekstern opptaksenhet og fjernkontroll, inkludert HDMI ut, Genlock og to 3G / HD-SDI-terminaler. Fjernkontrollen kan kobles til via to kontakter, inkludert en 2,5 mm kontakt og RS-422-kontakt for Canon-fjernkontrollen RC-V100*

Fleksibel utforming


ME200S-SH har en EF-fatning med Cinema Lock og støtter et bredt utvalg av kompatible EF/EF-S-objektiver i hele Canon-serien, inkludert zoom-, primær- og utvalgte Canon Servo-objektiver** (med et 12-pinners grensesnitt), som gir bedre kontroll og flere muligheter for kreative opptak.

Alternativer for automatiske bilder


ME200S-SH er enkel å sette opp og bruke, med en rekke automatiske innstillinger, inkludert lukkerprioritet (Tv), blenderprioritet (Av) og innstilling av gain (AGC),*** samt automatisk hvitbalanse og enkeltbilde AF. Viktigst av alt er manuell kontroll alltid tilgjengelig, noe som gir deg kreativ kontroll over kamerainnstillinger når du trenger det.

Chroma-key gjort enkelt


Støtte for chroma-key har blitt forbedret for ME200S-SH, noe som gjør det ideelt for nyheter, presentasjoner eller til og med spesialeffekter i filmer.***

* Med Canons protokoll. Kan kreve en serviceoppdatering.
** En liste over kompatible objektiver bekreftes senere.
*** Noen funksjoner kan kreve fastvareoppdatering

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon ME200S-SH, funksjonene og hva den kan gjøre.

Full HD movies

Film i full HD-kvalitet

Oversampling

HD-behandling med oversampling for skarpere bilder

Dual pixel CMOS AF

Jevn, kontinuerlig AF i filmer

Wide DR Gamma

Få opptak med detaljer i både skygge og høylys

DIGIC DV4

DIGIC-prosessering