Canon ME20F-SH

Ta bilder opplyst av alt fra solen til gjenskinn fra stjernene

Få tilgang til en helt ny verden av kreative muligheter for filmskaping Det nyskapende fullformats Full HD-videokameraet har god ytelse i veldig lite lys og har infrarød funksjon med en ISO-følsomhet på over 4 millioner

0%

  Vi presenterer ME20F-SH

  Se ytelsen til ME20F-SH

  Fang inn farger og bilder i lite lys på et helt nytt nivå

  ME20F-SH

  Ta bilder med maksimal lyssamlingsevne

  En spesiell, nyutviklet 35 mm 2,26 megapikslers CMOS-sensor med fullformat som er utformet spesifikt for å filme i lite lys. Sensoren har større piksler som fanger inn maksimal lysmengde, slik at du kan ta bilder i veldig lite lys med lite støy.

  Film ved en ISO på over 4 millioner

  Maksimal ISO uten sidestykke i overkant av 4 millioner (+75 dB) gjør at ME20F-SH kan se og ta bilder i nesten fullstendig mørke ved en lysmengde på mindre enn 0,0005 lux. Du kan med andre ord trygt ta bilder av himmelen om natten, selv om det eneste tilgjengelige lyset er gjenskinn fra stjernene (med f/1.2-objektiv ved 29,97p og maksimal forsterkning).

  B4_F2

  Fargekameraet som ser i mørke

  Se og fang farger

  ME20F-SH kan tydelig oppdage og identifisere farger, selv i ekstremt lite lys eller med høy forsterkning. Den har også fordelen ved å kunne fange infrarødt (IR) i farger.

  B4_F3

  Full HD-film av høy kvalitet

  Fleksibel kontroll over kreative alternativer

  Alternativer for automatiske bilder

  ME20F-SH er enkelt å sette opp og bruke, med en rekke automatiske moduser, inkludert lukkerprioritet (Tv), blenderprioritet (Av) og innstilling av gain (AGC)*, samt automatisk hvitbalanse og enkeltbilde-AF. Viktigst av alt er manuell kontroll alltid tilgjengelig, noe som gir deg kreativ kontroll over kamerainnstillinger når du trenger det.

  * Noen funksjoner kan kreve fastvareoppdatering Mer…

  B4_F1
  B4_F2

  Egendefinerte bildeinnstillinger

  Kameraets meny for egendefinerte bilder har en rekke alternativer som kontrollerer ulike aspekter ved bildet. Du kan lagre opptil seks innstillingsfiler for egendefinerte bilder på kameraet til senere bruk, eller bruke en av de tre forhåndskonfigurerte innstillingene for egendefinerte bilder (Canon Log, Wide DR eller EOS Standard).

  Chroma key gjort enkelt

  Støtte for chroma key har blitt forbedret for ME20F-SH, noe som gjør det ideelt for nyheter, presentasjoner eller selv spesialeffekter i filmer.*

  * Krever kanskje en fastvareoppdatering. Mer…

  Stort ISO-område

  ME20F-SH har et enormt ISO-område fra 800 (0 dB) til over 4 millioner (+75 dB). Det gjør at filmskapere kan filme i alt fra dagslys til stjerneskinn om natten.

  B4_F3

  Fjernstyring av innebygde filtre

  ME20F-SHs innebygde, elektronisk styrte ND-filtre (3-trinns og 6-trinns) og IR-filteret kan fjernstyres raskt og enkelt via den kompatible Canon-fjernkontrollen RC-V100.

  B4_F4

  Sømløs kompatibilitet og konfigurasjon

  Fleksibel installasjon gjør kameraet brukervennlig

  Kompakt, lett kamerahus

  ME20F-SH er et kompakt og lett kamera som veier bare 1,1 kg, og har en størrelse på 102 x 116 x 113 mm (b x h x d). Det passer utmerket til å brukes i lite lys, enten på land eller under vann.

  B5_F1

  Enkel montering og plassering

  ME20F-SH har monteringspunkter på bunnen og toppen som gir deg fleksibiliteten til å plassere og montere kameraet på robothoder, braketter, kraner og stativer. Slik kan de enkelt integreres i arbeidsflyten når du tar bilder. Det er et unikt flerbrukskamera som kan brukes under nesten alle lysforhold.

  Aurora Skycam

  Videogalleri

  Miss Aurora’s Dance med ME20F-SH

  Spesifikasjoner

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Innholdet i esken

  Anbefalt for deg