RC-V100

Canons fjernkontroll RC-V100 gir større frihet til brukere av videokameraer. Enten du er i et studio, ute i felten eller et sted som tidligere var utenfor rekkevidde, kan du bruke den kablede fjernkontrollen til å kontrollere alle funksjoner på videokameraet.

Fordeler

  • Kraftfull kablet fjernkontroll av funksjoner på videokameraet
  • Intuitivt oppsett som passer til profesjonelle brukere
  • Egne kontrollhjul for justering av avanserte bildebehandlingsparametere
  • Kontroller for direkte betjening av viktige kamerafunksjoner som fokus, iris og forsterkning¹
  • Åpne betjeningsmenyene på kameraet for å justere innstillinger raskt
  • Opplyste knapper gir enkel bruk i lite lys
  • Konfigurerbare knapper gjør at brukeren kan tilpasse sin egen kontroll
  • Kompatibel med Canons profesjonelle videokamera og Cinema EOS-kameraer
  • Godt egnet for bruk i felten og i studio
  • Raskere kommunikasjon, og opptil 100 m rekkevidde, med valgfri Canon RR-100-kabel

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon RC-V100

Kraftig fjernkontroll


Denne kraftige kablede fjernkontrollen for Canons profesjonelle videokameraer gjør grunnleggende og avansert bildejustering lett tilgjengelig. Koble til via EKSTERN A-kontakten ved hjelp av standard 5 m 3,5–2,5 mm-kabel, eller med EKSTERN B-kontakten (ved hjelp av de valgfrie 8-pinners RR-10 og RR-100 kablene) for raskere ytelse, samtidig drift og økt rekkevidde – opptil henholdsvis 10 og 100 m:

Omfattende kontroll


RC-V100 kombinerer noen av fordelene med en avansert fjernkontroll med en enhet for kamerakontroll, noe du vanligvis finner i et studio. Nesten alle justerbare funksjoner kan kontrolleres, fra fokus, iris og zoom, til alternativer brukeren kan utforme, for eksempel tilpassede forhåndsinnstillinger for bilder og bestemte bildejusteringer som knee-punkt og -dosering.

Ta opp mer på en annerledes måte


Noen situasjoner krever ekstern kamerakontroll: for eksempel når kameraet er montert på en arm for å ta bilder ovenfra, eller i situasjoner der du må gjøre raske endringer for å kompensere for forandringer i forholdene. Med ekstern tilgang og kontroll er dette ikke lenger noen hindring. Kombinert med RC-V100 blir Canons profesjonelle videokameraer enda mer allsidige verktøy som hjelper deg med å gjøre din kreative visjon til virkelighet.

Det intuitive oppsettet gir større kontroll


Kontrollerens intuitive oppsett gjør det enkelt å kontrollere viktige kamerafunksjoner og bildeparametere, selv om du ikke er ekspert på kameraet du bruker. Det er møysommelig utformet for å være enkelt å forstå og mestre. De viktige funksjonene er samlet i tre hoveddeler. Vanlige bildeparametere kontrolleres med kontrollhjul, noe som gjør det utrolig enkelt å finjustere bildet eksternt. I tillegg er knapper brukeren kan tilordne funksjoner til, lagt til for å gjøre kontrollen mer allsidig.

Klar og enkel bruk – når som helst, hvor som helst


Knappene er lyst opp for å gjøre kontrollen enkel å bruke i lite lys, og har et alternativ for å velge at en pipelyd skal bekrefte brukerens valg.

Fastvareoppdatering


Kameraets fastvare må oppdateres for å sikre at den er kompatibel med RC-V100. Hvis RC-V100s EKSTERN B-terminal ikke allerede er aktivert, kan dette gjøres via en oppdatering ved hjelp av enhetens USB-port.

¹ Objektivet kan ikke kontrolleres ved bruk av Cinema EOS-kameraer med PL-fatning eller manuelle objektiver

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon RC-V100, funksjonene og hva den kan gjøre.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspirasjon, opplæring, produktinformasjon og nyhetsoppdateringer gir maksimal dekning for profesjonelle Canon-fotografer og -videoskapere samt avanserte entusiaster over hele verden.