XF205

Videokameraet XF205 gir topp bildekvalitet, enkel integrering og opptak i to formater. Det er bygget for å lage HD-innhold. Det er et kraftig, profesjonelt verktøy som er både fullspekket med en mengde funksjoner og kompakt.

Fordeler

  • Vidvinkelobjektiv med 20x zoom og f/1.8 gir fantastiske bilder fra lang avstand
  • HD CMOS Pro-sensor gir utmerket bildekvalitet, selv i svakt lys
  • Kompakt, lett design med betjening av objektivet med tre ringer og roterende grep
  • OLED-skjerm med 1,23 millioner punkters søker gir presis overvåking
  • Del innhold enkelt via innebygd Wi-Fi eller Ethernet. Ta opp proxyfiler direkte til andre enheter
  • Opptak med to formater: profesjonell 50 Mbps MPEG2-kodek og MP4 i HD eller SD
  • Genlock-, Timecode- og 3G-SDI-terminaler for integrering med flere kameraer
  • Bred DR Gamma bidrar til å unngå overeksponering
  • Fire kanalers lydopptak; To XLR-innganger
  • Infrarød opptaksinnstilling med forbedret IR-lampe

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon XF205

Canons avanserte bildebehandlingssystem


XF205 har et avansert kamerasystem som kan gi fremragende bilder og er følsomt nok til å brukes i alle slags fotograferingssituasjoner. Med vidvinkelobjektivet på 26,8 mm med 20x zoom kommer du nærmere handlingen, mens dynamisk optisk bildestabilisator kompenserer for kameraristing i fem retninger for å gi svært stabile bilder.

Canon HD CMOS PRO-sensoren er kombinert med DIGIC DV 4-prosessoren for å gi imponerende bildekvalitet – selv i svakt lys – i tillegg til stort dynamisk område og realistisk fargegjengivelse. Stor DR Gamma bidrar til å redusere overeksponering, og en infrarød fotograferingsinnstilling gjør at kameraet kan brukes om natten, noe som passer perfekt for naturfotografer.

Bildekvaliteten suppleres av avanserte lydfunksjoner med støtte for fire kanalers lineær PCM-lydopptak.

Komfort og presis kontroll


XF205 er kompakt, diskré og brukervennlig på grunn av betjening av objektivet med tre ringer og det roterende grepet. Det gir også imponerende overvåkingsmuligheter i høy kvalitet. OLED-skjermen med en oppløsning på 1,23 millioner punkter er god å se på, selv i sterkt sollys. Den gir bedre svartid, oppløsning, kontrast og fargegjengivelse enn tilsvarende LCD-modeller. Den store elektroniske søkeren på 1,14 cm (0,45 tommer) og 1,23 millioner punkter kan vippes opptil 68° for å passe til forskjellige vinkler.

Fleksible opptaksmuligheter


Opptaksfunksjonen med to formater på XF205 gir fleksibilitet, hastighet og datasikkerhet. Opptak kan bli tatt opp i to ulike formater samtidig, slik at du får umiddelbare sikkerhetskopier og flere leveringsmuligheter. Full HD-bilder kan lagres på to CF-kort ved hjelp av en profesjonell 50 Mbps MPEG2-kodek, og du kan lagre en MP4-versjon på et SD-kort enten i Full HD eller en lavere oppløsning – noe som passer godt til rask filoverføring til for eksempel leting etter nyhetsmateriale. Det er til og med mulig å streame proxyfiler med lav oppløsning direkte til en annen enhet, for eksempel en smarttelefon.

Integrer og del


Timecode-, Genlock- og 3G-SDI-terminaler gjør at du enkelt kan koble til bransjestandard senderutstyr.

Det er enkelt å dele innhold ved hjelp av innebygd Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling. Du kan se gjennom opptak på en annen enhet, for eksempel et nettbrett eller en smarttelefon, eller overføre direkte via FTP. Tilkoblingsmulighetene gjør også at du kan kontrollere kameraet eksternt via en nettleser. Du kan også bruke den kablede fjernkontrollen RC-V100 fra Canon.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XF205, funksjonene og hva den kan gjøre.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

20x optisk zoom

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dynamisk optisk bildestabilisator

Rotating Grip

Roterende grep

WiFi Cert

Wi-Fi-fjernstyring og enkel deling

MXF 50Mbps

MXF 50 Mbps

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

MP4-opptak med 35 Mbps

XF205 Omtale

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspirasjon, opplæring, produktinformasjon og nyhetsoppdateringer gir maksimal dekning for profesjonelle Canon-fotografer og -videoskapere samt avanserte entusiaster over hele verden.