Vanntette og undervannskameraer

Når du skal ta bilder av utfordrende utendørsaktiviteter, trenger du det beste vanntette kameraet til oppgaven – det robuste PowerShot D30. Du kan også bruke et vanntett hus på de fleste Canon-kameraer. Det gjør at du kan ta bilder under vann, og beskytter kameraet mot sand, sjø og snø.

Dedikert robust kamera vs. vanntett kameraetui

Det robuste kameraet PowerShot D30

PowerShot D30 passer perfekt for dem som regelmessig trenger robust ytelse fra et solid sportskamera. Det er robust nok for de mest utfordrende utendørsaktivitetene, og det er vanntett ned til 25 meter, støtsikkert og frostsikkert – perfekt for alle eventyr snowboard og klatring til dykking på dypt vann. De er også "barnebestandige" og tåler den tøffe håndteringen som barn kan utsette kameraene for på familieturer.

Legg et vanntett kamerahus til et kompatibelt kamera

Legg et vanntett kameraetui til alle kompatible Canon-kameraer, så kan du ta bilder under vann ned til 40 meter – mer enn nok for snorkling og dykking - med enkel tilgang til alle kontrollene. De er også ideelle for å beskytte kameraet mot vann, sand og snø – perfekt på stranden, ved bassenget og til vintersport.

Hvorfor Canons undervannsprodukter?

Holdbar utforming

PowerShot D30 er vanntett ned til 25 meter, støtsikkert mot fall fra opptil 2 meter og fungerer i temperaturer ned til -10 °C – perfekt for de mest utfordrende eventyrene. Undervannsetuiene våre er vanntette ned til 40 meter og er bygget for å vare. De har en solid konstruksjon i polykarbonat, og fjær- og hengselmekanismer i rustfritt stål – et intakt minnekort ble til og med funnet i et PowerShot-kompaktkamera som lå i et undervannsetui i havet i seks år².

Full kontroll

Med våre vanntette kameraehus kan du bruke alle kontrollene på kameraet, slik at du kan ta presise bilder av alle de imponerende fargene under vann. Øyeblikkelig tilgang til funksjoner som egendefinert hvitbalanse eller undervannsmodus, gjør at du raskt kan justere fargene etter de ulike lysforholdene under vann for å ta best mulig bilder.

Uten undervannsmodus


Med undervannsmodus

Suverene resultater i svakt lys

Ta flotte undervannsbilder med Canons nyskapende HS System – som er en eksklusiv kombinasjon av en sensor med høy følsomhet og en kraftig DIGIC-prosessor. HS System utmerker seg i lite lys, som er typisk under vann, og gjør det enkelt å ta håndholdte bilder som fanger den naturlige atmosfæren under vann med overlegen kvalitet og mindre uønsket støy.


Uten HS System³


Med HS System

¹ Metodene for testing av støtsikkerhet er unikt for dette produktet og er ingen garanti mot skader eller feil på produktet.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Simulert bilde for illustrasjonsformål.

Vær oppmerksom på at alle funksjoner ikke er tilgjengelige for alle produkter.