Canon PowerShot SX710 HS

Det perfekte reisefølget

Ta med deg dette kraftige, kompakte reisekameraet med superzoom, så er du klar til å ta vakre bilder og filmer som du garantert vil dele. Et 30x zoomobjektiv og avanserte funksjoner hjelper deg med å fange inn kjære øyeblikk i utmerket detaljrikdom.

0%

  Oversiktsfilm med Cup of Couple

  Kompakt 30x superzoom, lett å ta med overalt

  Dette ultrakompakte kameraet får lett plass i lommen, og er så lite at det er lett å ta det med uansett hvor man drar, noe som gjør det til det perfekte reisefølget. Kom tettere på handlingen i imponerende detalj med 30x optisk zoom i tillegg til 60x ZoomPlus, mens Advanced Zoom Framing Assist sømløst lager den beste innrammingen for deg.

  Skarpe resultater hver gang

  Ta skarpe, detaljerte bilder og videoer, selv om du filmer i full zoom eller filmer håndholdt i lite lys, takket være en 5-akset intelligent optisk bildestabilisator, som tilpasser seg enhver situasjon.

  Koble til og del bilder på smarttelefoner eller sosiale medier

  Enkel deling

  Det er enkelt å dele bildene dine. Du kan raskt dele bilder og filmer til smarttelefoner, nettbrett eller til Canon Connect Station ved hjelp av Wi-Fi og NFC, eller så kan du laste dem opp til sosiale nettverk rett fra kameraet.

  Ekstern fotografering

  Det er enkelt for deg å være med på gruppebilder, takket være Remote Capture, som lar deg kontrollere kameraet fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

  Enkel sikkerhetskopiering av bilder

  Sikkerhetskopier de dyrebare bildene dine trådløst ved hjelp av Image Sync der du vil ha dem i skyen, og synkroniser dem til datamaskinen din og smarttelefonen.

  Ta praktfulle bilder under alle forhold

  HS-systemet kombinerer en 20,3 megapikslers sensor og vår kraftige DIGIC 6-prosessor for å gi deg livaktige, klare bilder i enhver situasjon. Det lar deg bevare den ekte atmosfæren med nøyaktige farger, lite støy og uten å måtte bruke blits, selv i mørke motiver.

  Ta bilder på en enkel måte med detaljerte, kreative resultater i enhver situasjon

  Bildene dine blir vakre og klare, selv i lite lys, takket være HS-systemet, som kombinerer en 20,3 megapikslers bakgrunnsbelyst CMOS-sensor med en kraftig DIGIC 6-prosessor for å operere raskt og den beste bildekvaliteten med forbløffende detalj.

  Realistiske filmer er bare et knappetrykk unna

  Du kan enkelt spille inn jevne filmer i full-HD (60p/30p) av høy kvalitet med bare ett trykk på opptaksknappen. Du kan lage imponerende filmer selv i lite lys, takket være avansert støyreduksjon – mens en 5-akset dynamisk bildestabilisator holder filmen jevn selv når du løper eller går.

  Dynamisk IS

  Ta opp skarpe, jevne filmer, selv når du gjør ustødige eller brå bevegelser når du går eller løper, ved hjelp av avansert dynamisk bildestabilisering.

  Se video

  Film i 60p

  Ta opp skarpe, klare filmer av motiver i rask bevegelse. Filmene i full HD 60p har jevnere, fyldigere overganger og kan spilles av i sakte film på PC.

  Se video

  Short Clip / Story Highlights

  Lag morsomme og kvikke videoer ved hjelp av Short Clip Movie, eller bruk Story Highlights-modus til å lage gripende historier av bildene og videoene dine.

  Se video

  MF Peaking

  Oppnå perfekt manuell fokus ved hjelp av MF Peaking, som gjør det enkelt å finjustere ved å gi et tydelig omriss av motivet i fokus.

  Se video

  Få fart på kreativiteten ved hjelp av en rekke automatiske og manuelle innstillinger

  Ved hjelp av enten full manuell kontroll eller ved å la kameraet gjøre jobben for deg, kan du videreutvikle din kreative fotografikunst. La Kreativt bilde-innstillingen automatisk ta seks bilder og legge til filtre og effekter på fem av dem for å få morsomme resultater. Eller prøv Hybrid Auto, som spiller inn fire-sekunders klipp før hvert bilde tas, og gjør dem til en gripende film som forteller om dagen din.

  Creative Shot

  Fotografer det samme motivet på flere kunstneriske måter ved hjelp av Creative Shot, som legger til filtre og effekter på fem ekstra bilder av det opprinnelige motivet.

  Smart Auto

  Det er uproblematisk å ta fantastiske bilder eller filmer med Smart Auto, som velger de perfekte kamerainnstillingene for deg – uansett motiv.

  Hybrid Auto

  Hybrid Auto lager et morsomt filmsammendrag i HD (720p) av alle dagens bilder som du kan kose deg med.

  Se video

  Manual control

  Utforsk mulighetene innen kreativ fotografering ved hjelp av full manuell kontroll over eksponeringen.

  Omtale

  Spesifikasjoner

  30x ultrazoom med ultravidvinkel

  30x ultrazoom med ultravidvinkel

  Zoom til 60x med flott kvalitet

  Zoom til 60x med flott kvalitet

  Flotte bilder i svakt lys

  Flotte bilder i svakt lys

  CMOS med 20,3 megapiksler

  CMOS med 20,3 megapiksler

  Kraftig DIGIC-prosessor

  Kraftig DIGIC-prosessor

  Stødige opptak i alle situasjoner

  Stødige opptak i alle situasjoner

  Del og sikkerhetskopier bilder trådløst

  Del og sikkerhetskopier bilder trådløst

  NFC gjør det enklere å dele med smarttelefoner

  NFC gjør det enklere å dele med smarttelefoner

  Jevnere filmer i 1080p

  Jevnere filmer i 1080p

  Ta opp korte videoklipp med avspillingseffekter

  Ta opp korte videoklipp med avspillingseffekter

  GPS via mobil

  GPS via mobil

  Fjernstyrt fotografering

  Fjernstyrt fotografering

  Vis alle spesifikasjoner

  Du kan også ha interesse av ...

  Wi-Fi

  Lær mer om Canons serie med kompakte Wi-Fi-kameraer.

  Registrer produktet

  Gi oss litt informasjon om deg og abonner på Canons You Connect-nyhetsbrev – fullt av inspirasjon, nyheter og råd.

  Come and see

  Historier

  Come and see

  Teknikker

  Utforsk her

  • Canon
  • Canon PowerShot SX710 HS