WFT-E8

Få flere tilkoblingsmuligheter når du bruker EOS-1D X Mark II-kameraet ved hjelp av den trådløse overføringsenheten WFT-E8. Med rask trådløs LAN-overføring takket være IEEE 802.11ac-kompatibilitet, utvidede alternativer for FTP-overføring og ekstern fotografering, har WFT-E8 en rekke tilleggsfunksjoner som gjør det mulig å få maksimalt utbytte av EOS-1D X Mark II-kameraet.

Fordeler

  • Raskere dataoverføring – støtter IEEE 802.11ac-standarden
  • Secure File Transfer Protocol over FTP/FTPS
  • WFT-server for fjernstyrt fotografering og filmopptak
  • Fotografering med smarttelefon/nettbrett for fjernstyrt fotografering med Canon Camera Connect-appen
  • Koble sammen opptil 10 kameraer for å fotografere fjernstyrt med en rekkevidde på opptil 100 m

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon WFT-E8

Overføre bilder trådløst


Fordi den tar i bruk den nye IEEE 802.11ac-standarden (5 Ghz-bånd), kan du med WFT-E8-enheten overføre data med høy hastighet på en avstand på opptil 150 meter. IEEE 802.11ac støtter cirka 2,5x raskere kommunikasjon enn IEEE 802.11n-standarden, som du finner i WFT-E6-enheten, med en teoretisk hastighet på omtrent 1300 Mbps sammenlignet med 450 Mbps på IEEE 802.11n.

Fjernstyrt fotografering ved hjelp av en datamaskin


Fotografer kan trygt koble til en FTP-server eksternt ved hjelp av FTPS (File Transfer Protocol over SSL/TLS) og fotografere og sende bilder i sanntid. Dette gjør det mulig å minimere tiden du bruker på å samle inn, klassifisere og laste opp bilder til en server.

WFT-server


Du kan ta, se gjennom og spille av bilder eller filmer eksternt takket være WFT-serveralternativet på WFT-E8-enheten. WFT-server er en oppdatering av det som tidligere het HTTP-modus og gjør det mulig å få full kontroll over EOS-1D X Mark II-kamerainnstillingene – inkludert fokus, Live View, avspilling av filmer og gjennomgang av RAW-bilder – slik at du kan se det samme som kameraet ser, og justere innstillingene på en ekstern datamaskin, en smarttelefon eller et nettbrett.

Canons Camera Connect-app


Canon Camera Connect-appen gjør det mulig å koble til en smarttelefon eller et nettbrett for fjernstyrt fotografering, gjennomgang, vurdering, overføring og deling av bilder når kameraet må plasseres utenfor rekkevidde, for eksempel bak målet på en fotballkamp eller over en basketballkurv. Med Camera Connect kan du også ta opp og overføre MP4-filmer i Full HD.

Koblet fotografering


Fra et hovedkamera kan du koble sammen opptil 10 slavekameraer med WFT-E8- eller WFT-E7-overføringsenheter for synkronisert fotografering på en avstand på opptil 100 meter. Ved hjelp av kameraets tidssynkroniseringsfunksjon blir individuelle forskjeller mellom kameraklokker utjevnet. Dette sikrer en nøyaktig fotograferingssekvens.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon WFT-E8, funksjonene og hva den kan gjøre.